Hus & have

Vi er vilde med at organisere i køkkenskabene

Kender du det at køkkenskabe og skuffer bare roder fuldstændig til. At du ikke aner hvad du har at gøre godt med, og hvad der gemmer sig bag den første mur af sukker, havregryn, kiks, rosiner og des lige.

Ja, hvis ikke du kender det, så er det nok fordi du har opdaget CONDIBØTTER. Selvom navnet antyder det, så er det ikke nogle du kommer i god form af. Det gør dine skabe og skuffer til gengæld. Condibøtter er nemlig løsningen på alle dine rodede skuffer og skabe, og condibøtter kan bruges til praktisk talt alt. Vi har snakket med Julie om hvordan hun bruger condibøtterne og hun fortæller:
“Condibøtter er blevet en fast bestandel af alle mine skuffer og skabe i køkkenet. Ja, de er sågar også i bryggerset hvor jeg bruger de store til vaskepulver og andre rengøringsmidler. Men i køkkenet bruger jeg dem til alle vores morgenmadsprodukter, mel, korn, gryn og toppings. I køleskabet står der altid en 4-5 stykker med skåret frugt, rester fra aftensmaden eller nogle lyn-syltede sager. Ja de er efterhånden alle steder kan du nok høre 😂”

FAKTA: Hvis du endnu ikke ved hvad en condibøtte er, så kan du se dem her: https://www.foodfreaks.dk/condiboetter
En condibøtte er en opbevaringsbøtte lavet i plastik. De fåes i flere forskellige størrelser hvor 1,5 liters, 3 liters og 5 liters har samme mål, og derved bruger samme størrelse låg. 0,6 liters og 1,15 liters bruger også samme mål, og så er findes der også modeller der er runde og aflange. Condibøtter kan stakkes sammen når de ikke bruges og er gennemsigtige så man nemtkan se hvad de indeholder.

Ud over at condibøtter kan bruges til opbevaring af mad, så fortæller Julie også at hendes mand er begyndt at tage condibøtterne med i værkstedet. Der har han opdaget at de ligesom i køkkenet også kan bruges til at skabe orden og overblik over skruer, møtrikker, dimser og dutter. Og det er det fede ved condibøtter. Når man først har opdaget hvor praktiske de er, så finder man hele tiden på nye ting de kan bruges til. God fornøjelde ønsker vi bare!

Skriv et svar