Hus & have

Flotte udtræksborde til stuen

Efteråret er kommet og rundt om hjørnet venter en lang og kold vinter, der betyder at vi danskere opholder os mere indendørs. Vi tænder stearinlys, bager og samles i husets hyggelige kroge. En af disse er ofte stuens spisebord, der kan danne rammen om den hyggelige frokostmiddag, lørdagsfesten med vennerne eller søndagens kreative projekter med børnene. Uanset hvilken, så er spisebordet en helt central del af vores hjem, og derfor kan det være smart at tænke fleksibilitet ind, når et nyt spisebord skal købes.

Fleksibilitet med et udtræksbord

Når du skal købe et nyt bord til stuen eller køkkenet, så bør du overveje et spisebord med udtræk. Et udtræksbord giver dig fleksibiliteten til at forlænge bordet, når du får gæster og skal have mange til bords, imens det til daglig fylder det samme som et almindeligt spisebord. Der findes både spiseborde der har indbygget plads til tillægsplader, og spiseborde hvor pladerne skal opbevares et andet sted i hjemmet.

Dublin langbord

Inden du beslutter dig for hvilket spisebord med udtræk du vil købe, så skal du lige overveje Dublin langbord fra den danske webshop, LivIn.dk. Webshoppen forhandler både andre brands og egne produkter, hvor netop Dublin langbord er virksomhedens eget bord, der tilmeld produceres i Danmark. Bordet findes i to størrelser, hvor det ene er 200×100 cm og det andet er 160×100 cm. De kan indeholde henholdsvis fem og seks tillægsplader, hvilket giver en maksimal længde på 4,20 og 5,12 meter, når bordene er trukket helt ud. Det giver plads til ca. 16 og 20 personer ved fuld længde på de to borde. Uanset om du foretrækker den ene størrelse frem for den anden, så kan begge borde opbevare to tillægsplader i et magasin under bordpladen.

Du kan desuden vælge bordpladen i forskellige materialer såsom egetræ, bøgetræ og i sort- eller hvidlaminat.

 

Hvis det lyder interessant, så kan du se borderne og hvad de koster på LivIn.dk.

 

Skriv et svar