Hus & have

Valg af malerfirma

Hvilket malerfirma skal man vælge?

Der er mange forskellige malerfirmaer at vælge imellem, og det kan være svært at vide, hvilket firma man skal vælge. Der er nogle ting, du skal overveje, inden du vælger et firma til din renovering, herunder:

– Hvor meget erfaring har firmaet?

– Hvilke typer af maling bruger de?

– Hvilke priser tilbyder de?

– Har de en garanti ordning f.eks. danske malermestre

Du bør også læse anmeldelser af firmaerne, før du vælger et, så du kan få et indtryk af, hvad andre mennesker har oplevet. Når du har overvejet alle disse ting, kan du vælge det firma, der bedst opfylder dine behov.

Hvor meget erfaring har firmaet

Et professionel malerfirma vil have mange års erfaring med at male både indendørs og udendørs. De vil også have erfaring med at bruge forskellige typer af maling og værktøjer, så de kan give dit hjem en flot finish. Du kan tit finde anmeldelser af firmaet, brug dette til af finde ud af hvor dygtig malerfirmaet og hvor mange tilfredse kunder de har. Brug anderkendte steder til at finde anmeldelser, en siden som håndværker dk er et godt valg, her kan man kun lave en anmeldelse hvis man har modtaget en faktura fra firmaet. Det gør at alle anmeldelser er troværdige.

Hvilken type Maling bruger malerfirmaet

Valg af maling er vigtigt for at opnå det ønsket resultat af malerarbejdet. En professionel maler vil altid kun bruge kvalitets maling fra anerkendte producenter. De fleste anerkendte producenter levere også miljø venligt maling. Gå altid efter et malerfirma som bruger maling fra f.eks. Dyrup og Flügger-

Hvilke priser tilbyder de

En professionel maler kan gøre en verden til forskel for udseendet af dit hjem. De fleste mennesker vil have et hjem, der ser flot ud, og det er derfor, at der er så mange, der vælger at bruge en professionel maler. Kontakt altid to eller tre firmaer for at få et uforpligtende tilbud på din maler opgave. Sammenlign tilbuddene mod hinanden, tit er priserne tæt på hinanden og du skal så bruge andre parameter for at vælge det rigtige malerfirma. Erfaring, anmeldelser, garanti og hvor god en dialog i har haft.

Garanti ordning

:

En garanti ordning sikrer, at der altid er en professionel til at stå for reparationerne, hvis der opstår skader på dit hus eller lejlighed. Dette er især en fordel, hvis du ikke selv er tilfreds med resultatet af et arbejde, eller hvis der opstår skader, som ikke er dækket af din egen forsikring. En af de bedste garanti ordninger er gennem danske malermestre/ en rigtig maler. Gå også efter en der er med i et malerlaug som Københavns malerlaug. Skulle der være fejl i din maleropgave og du ikke kan få det løst med din maler, griber du bare din telefon og ringer til danske malermestre, de prøver så at løse problemet eller dækker omkostninger op til 100.000 kr. hvis du ønsker en ny maler. De prøver altid først at få løst med problemet med den maler som har udført opgaven

Skriv et svar