Erhverv

Hvorfor blive Life Coach

Kender du det her?

Du elsker at hjælpe andre mennesker

Dine venner og kolleger kommer altid til dig med deres problemer. Du elsker det og får energi af at hjælpe andre. Når det nu kommer så helt naturligt for dig at hjælpe mennesker, hvorfor så ikke leve af det som Life coach!

At hjælpe andre giver altid masser af tilfredsstillelse

Er du i et job, der ikke er tilfredsstillende? JA rent faktisk er det hammer kedeligt. Du føler der er mere i livet end det du har lige nu. Nu vil du gerne have et større formål og mening i dit liv og arbejde.

At være Life coach giver dig en unik mulighed for at bruge alle dine menneskelige egenskaber og talenter og endelig gøre, hvad du blev sat her i verden for at gøre.

En Life Coach karriere er tilpasset dine værdier

Life Coaches oplever en kæmpe tilfredshed, da de lever i harmoni med deres værdier. Du føler klart du er med til at ændre verden – EN KLIENT AD GANGEN.

Life Coaching handler om at hjælpe klienten med at leve sit liv fuldt ud.

Folk lever ofte i konflikt med deres egne værdier og arbejder kun for deres løn/bundlinjen, fremfor at fokusere på, hvad der virkelig er vigtigt for dem.

Som Life coach guider du folk til at leve efter deres værdier og leve deres liv fuldt ud (Derfra navnet).

En Life coach hjælper klienten med at skabe et liv, der fungerer optimalt for dem og udforske deres bedste og mest fantastiske muligheder.

Muligheden for at blive din egen chef

Har du drømt om at eje din egen virksomhed? Et firma, hvor du arbejder med din passion – og hvor du har mulighed for at skabe din helt egen måde at gøre tingene på. Og tjene penge til dig selv og ikke til andre.

Jeg spørger ofte folk, hvis de skulle lægge den samme tid og energi i deres sande passion og interesser og lidenskaber, som de gør i deres nuværende (kedelige og mangelfulde) job, hvor anderledes ville deres liv være?

Alle, jeg spurgte, sagde, at de ville være meget velhavende nu!

Du kan se Life Coach uddannelsen her  https://mindbugz.net/life-coach-uddannelse/

.

 

 

Skriv et svar