Nyheder

Stort udvalg af livagtige dukker

Min datter elsker dukker og har efterhånden rigtig mange. Med årene er interessen taget endnu mere til, og hun går faktisk mere og mere op i, at dukkerne skal se livagtige ud. Det har selvfølgelig givet mig lidt udfordringer i at finde dukker, som ser rigtig livagtige ud. 

Det startede da hun var helt lille og fik sin første dukke, hun var ikke ret gammel, og hun tog den med over alt, og hun passede og plejede den, som var det en rigtig lille baby. Hun kopierede det, som hun havde set, at vi gjorde overfor hende, og også hendes lillesøster som i hun i spædbarns fasen også var meget optaget af at hjælpe med. Så kunne vi sidde sammen, mens jeg gav hendes lillesøster mad og så sad hun og gav sin dukke mad. Derfor har hun også altid ønsket sig diverse dukker og dukketilbehør. Og det er altid et sikkert hit at give hende en dukke. Hun navngiver også dem alle sammen, og holder godt styr på dem. 

I min søgen på en meget livagtig dukke, fandt jeg hos Loukrudt dukker fra det spanske mærke Asi. De er enormt naturtro, og minder rigtig meget om en rigtig baby. 

Jeg købte den første til hende i fødselsdagsgave, og hun blev simpelthen så glad. Den er nu i toppen af hendes vigtigste dukker i den efterhånden meget store samling af dukker, som hun har. Jeg har lagt mærke til, at hun med sine legekammerater også bruger dukkerne meget til rolleleg, og hun elsker at lege familie, hvor hun selv er moren. De andre dukker, som hun har haft, har altid ligget sammen i en seng ved siden af hende og sovet om natten,  men Asi dukken, den skal helt med op i seng, hun putter den fint ved siden af sig, og så ligger den der hele natten. Jeg synes selv, at det unikke ved Asi dukkerne er, at de har en personlighed med deres unikke udtryk og særpræg. Jeg har set, at de kommer i forskellige størrelser, og der er nogle, som man kan bruge i vand og andre, som er bløde, derudover har de alle spanske navne, og dem har min datter faktisk taget til sig. Jeg tænker, at vi en dag skal sidde og kigge Loukrudts hjemmeside igennem, så hun selv kan vælge en Asi dukke mere.

Skriv et svar