Økonomi

Har du som teenager råd til en ny gamer bærbar?

Er du teenager og skal du have en ny gamer bærbar. Så håber jeg du lige er blevet konfirmeret, eller på anden måde har lidt penge stående i banken. Da en gamer bærbar er dyr.

Hvis du vil have en fornemmelse for, hvad sådan en gamer bærbar koster, så kig her: https://www.ithansen.dk/gamer-baerbar

Ja du kan være heldig, at kunne finde en gamer bærbar i den billige ende. Ja en som kan spille det meste, dog ikke i højeste opløsninger. Og der er det billigste du kan finde, nok mellem 5.000kr – 6.500kr. For ellers snakker vi priser på 6.500 – 15.000kr. Og vil du have noget af det bedste, kan vi sagtens komme op omkring de 25.000kr.

Hvad har betydning for en god gamer bærbar

Når du skal bruge en bærbar til gaming. Så er det processoren og grafikkortet du skal have fokus på. Da det er disse 2 pc komponenter der afgør, om du får en bærbar der er hurtig, og som grafikmæssigt kan levere varen, og hurtigheden i diverse spil.

Når vi snakker processoren i din bærbar. Så køb en bærbar med Ryzen 5, 7 eller 9 fra AMD. Eller en cpu fra Intel, som har en I5, I7 eller I9 processor. Du skal ikke vælge en med en I3, da denne ikke er stærk nok til gaming.

I forhold til gamer grafikkortet, i sådan en gamer bærbar. Så skal du vælge et med GTX 1050 chip og opefter. Eller et RTX 2060 og opefter. Så går man ikke helt galt i byen. Nej så får du en gamer bærbar, der kan trække alle spil.

Tænk også på skærmstørrelsen

Det du også skal have fokus på er, hvilken skærmstørrelse din bærbar skal have. Skal det være en 13, 14, 15.6 eller en 17.3 tommer skærm. Og ja det afhænger lidt af, hvad du selv synes bedst om.

Jeg ville selv vælge en med en 17.3 tommer skærm, da den er størst og efter min mening giver det bedste overblik. Men jeg er heller ikke helt ung mere, og tager heller ikke min bærbar så meget med rundt.

Så er du derimod ung, og tager rundt til vennerne og gamer. Så er det måske en 14 eller 15.6 tommer skærm du skal vælge.

Så der må du lige prøve, at tjekke dine venners bærbars og lure, hvor store skærme de har på deres bærbar. Og på den måde spore dig ind på, hvilken størrelse skærm du skal købe.

Held og lykke med købet.

Skriv et svar