Erhverv

Speedbådskørekort

Kunne du tænke dig et speedbådskørekort?

så skal det tages hos Speedbåden

Vi har over 11 års erfaring i speedbådsundervisning, vi råder pt over 3 fede RIB undervisningsbåde, som alle følger gældende lov om udstyr, besætning og passageransvarsforsikring.

vi har planlagte speedbådskurser i København, Køge, Helsingør, og Frederiksværk, der udover kan vi altid bestilles til privat kursus i din lokale havn enten med vores eller jeres både. kontakt os for et uforpligtende tilbud på [email protected].

et speedbådskørekort kan bruges i dansk og internationalt farvand i skibe op til 15 meter i længden uden nogen form for begrænsning af hestekræfter, det vil være Ce mærkningen på et skib der beskriver hvor stor en motor skibet er bygget til.

Vi har massere af kunder der tager et speedbådskørekort af forskellige årsager, ofte er det hvis de vil:

– Have deres egen speedbåd

– Leje både i Danmark eller på ferie i udlandet.

– har en ven eller familie der har båd og selv vil lære mere om sikkerheden og regler til søs samt bådhåndtering. for på den måde at føle sig mere tryg ombord, og kan tage over ved en fældes sejlads.

Når du tilmelder dig et kursus får du altid adgang til en online læringsportal, her består alt den teoretiske undervisning af Videoer med tilhørende Quizzer. det vil sige at vi er særlig egnede til folk med læsevanskeliheder.

på kursus dagen mødes vi ved båden og gennemgår båden, udstyret samt øvelserne som er prøvekrav. herfra tager vi ud i små hold af max 6 personer og øver: sejlads efter kompas kurser, to punkter over et kurser, acceralation og hurtigstop, Mand over bord, samt til og fra lægning til kaj.

Når alle har demonstreret at de kan styre båden betryggende kommer der en censor og tester dig i teori og derefter praktisk sejlads.

efter bestået prøve får du et speedbådskørekort sendt med posten som har form som et kredit kort.

På beviset står der “Bevis for bestået speedbådsprøve” så i daglig tale hører man også udtrykket Speedbådsbevis, speedbådscertifikat, kørekort til speedbåd , og speedbådskørekort.

Skriv et svar