Økonomi

Hvor kan man købe billige printerpatroner?

Printerpatroner til blækprintere er lettilgængelige og fås at købe mange steder både i fysiske butikker og på nettet.

Chancen for at få fingrene i billige printerpatroner er dog størst på nettet; i fysiske butikker og hyper-markeder forhandles som oftest kun dyre, originale blæk- og farvepatroner, og som regel er der kun en begrænset mængde af blækserier at finde på hylderne.

Hos webshoppen Pixojet.dk tilbydes du ét af Danmarks største blæksortimenter, og her tilbydes du både originale printerpatroner samt billige, kompatible blæk- og farvepatroner.

Pixojet.dk er en erfaren og professionel online-forhandler, hvis produktudvalg spænder fra alt mellem printerpatroner og lasertonere til diverse mobil-, pc- og tablettilbehør samt populært legetøj til børn
– alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Trods det brede produktsortiment, er Pixojet.dk særligt kendt, og ikke mindst anerkendt, for sine billige, kompatible printerpatroner, som udgør webshoppens største og bedst-sælgende produktområde, og som tusindvis af loyale kunder anvender i deres printere med stor tilfredshed.


Kompatible printerpatroner, ikke kopi-patroner

Kompatible printerpatroner er patroner, som bliver produceret af tredjepartsproducenter uafhængige af printerproducenterne.

Kompatible blækpatroner er patroner, som kan snakke sammen med diverse printere på lige fod med originale printerpatroner.

Nogle forbrugere kalder også kompatible printerpatroner for kopi-patroner i daglig tale, men vi tager stærkt afstand fra at kalde den pågældende webforhandlers kompatible printerpatroner for kopi-patroner
– havde der været tale om kopipatroner, ville der på patronhylstrene bl.a. fremgå et logo af et printerbrand til trods for, at det ikke var printerproducenten selv, som havde produceret disse patroner; dette er ikke tilfældet med Pixojets kompatible blækpatroner. Disse patroner er som sagt produceret af producenter uafhængige af printerproducenterne.

Sagen med kopiprodukter generelt er også den, at kvaliteten sjældent matcher den originale kvalitet, og sikkerheds- og sundhedskravene bliver desværre også sjældent overholdt.

Kvaliteten af de billige, kompatible patroner, som fås at købe hos den pågældende forhandler, efterlever derimod en særdeles høj standard således, at farveægtheden og blækkvaliteten minder om dén, man opnår ved anvendelse af originale patroner til forveksling. 

Skriv et svar