Nyheder

Køb dit ur på afbetaling

Vil du gerne have nemt ved at få råd til at købe dig et nyt ur, kan du med fordel købe det på afbetaling. Så skal du ikke have alle pengene klar her og nu.

Flere butikker lader dig købe på afbetaling

Nu om dage er der flere og flere butikker og kæder, der giver dig mulighed for at købe ting på afbetaling. Du kan købe din vaskemaskine på afbetaling, og du kan købe din mobil på afbetaling. Finder du den rette butik, har du også mulighed for at købe dit nye ur på afbetaling.

På den måde kan du dele din betaling op i mindre bidder, og dermed skal du ikke have alle pengene klar her og nu, men kan i stedet koncentrere dig om at betale af på uret hver måned, lidt efter lidt.

Hvad hvis mit ur ikke kan købes på afbetaling?

Men hvad så hvis du ikke kan finde dit ur hos en butik, der giver dig mulighed for at købe på afbetaling? I så fald kan det være en idé at overveje at købe dit ur via et lån.

Et lån foregår på nogenlunde samme måde som afbetaling. Her låner du pengene hos en låneudbyder, hvorefter du kan bruge pengene på at købe det ur, du har i tankerne. Så skal du bare betale af på dit lån til din låneudbyder, på samme måde som hvis der havde været tale om en aftale om afbetaling.

Så kan du betale dit ur over tid

Har du fx lyst til at købe et ur til 5.000 kroner, er det jo ikke sikkert, at du lige ligger inde med de 5.000 kroner i kontanter. I så fald kan du med en afbetaling gøre det på den måde, at du fx skal betale 250 kroner om måneden i 20 måneder, indtil du har betalt beløbet ud med eventuelle renter på.

Alle kan ikke finde 5.000 kroner til et ur her og nu, men de fleste kan finde 250 kroner om måneden, hvis der er noget, de virkelig gerne vil købe.

Find dit nye ur nu

Så vil du gerne have et nyt ur til din samling, er det jo bare med at komme i gang med at finde uret med det samme. Så kan du jo altid finde ud af, om det kan lade sig gøre at købe det på afbetaling, eller om du evt. skal tage et lån for at få råd til det i stedet for.

Uanset hvad er det ikke svært at komme i gang med, og er du bare over 18 år og ikke registreret i RKI, er det som regel ingen sag at få lov til at låne penge.

Find dit nye radiostyret vækkeur lige her.

Skriv et svar