Nyheder

Sovebogen til børn

Mange forældre kender til det- børn der har svært ved at falde i søvn og finde ro til puttetid. Putteritualet er simpelthen gået hen og blevet en pestilens. Det har hypnotisør fra www.j-hypnose.dk gjort noget ved. Han har udgivet en hypnose bog til børn, som er en kombineret læse/malebog, så børnenes fantasi bliver aktiveret, og med bogen høre der en oplæst lydfil med, som får børn til at falde til ro og i søvn på mindre end 15 minutter. 

 

Børnebogen om Hr. Bjørn har været testet på 50 børnefamilier og med overraskende gode erfaringer. Hypnosebogen handler om Hr. Bjørnsen, der er på vej hjem gennem “Magi-skoven” og på sin vej møder han en masse venner, som alle er på vej i seng. Bogen er smukt illustreret af Teo Cardel, som har illustreret mange smukke og fantasifyldte børnemotiver. Sovebogen koster 149 kr. og dette er inklusiv lydfilen der skal lyttes til når der skal puttes. Læs mere om bjørnen Hr. Bjørnsen der skal hjem og sove med “Lille-Bjørn” på Hjemmesiden.

Hypnoseterapi er en velkendt og i mange lande anerkendt som behandling af uro. Bogen er den første i serien om Hr. Bjørnsen og Lille-Bjørn, næste bog er en hypnoseterapi-bog om Lille-Bjørn, der er bange og gennem sin vej med Drille-Aben Bølle, kommer af med f.eks angsten for monstre, edderkopper eller dyr. På hjemmesiden om hr. Bjørn kan man også printe illustrationer som børnene kan male, der er også små lydklip, så man kan høre den beroligende stemme og få en historie om vennerne. Du kan købe hypnose-bogen til børn her: www.hrbjorn.dk

Skriv et svar