Hus & have

Hypnose sovebog

Den ny sovebog

Oplever du, som så mange andre, at dine børn har svært ved at finde ro til natten? Det har hypnosebogen om Bjørnen Hr. Bjørnsen gjort noget ved. Hypnotisør Jacob Eickhardt fra J-hypnose har skrevet sovebogen. 

Hypnoseterapi er en anerkendt og i mange lande udbredt til at finde indre ro, og sovebogen om Hr. Bjørn, der går sin vej fra en fisketur, gennem magiskoven, hvor han møder alle hans venner, som alle er trætte og snart skal sove- det er både Fuglen Villy, Drilleaben Bølle og mange andre. Hans tur gennem skoven gør børnene så trætte, at de falder i søvn, før Hr. Bjørnsen kommer hjem til Lillebjørn. 

Søvn for de små, er lige så vital som mad, drikke, nærvær og andre basale behov. Børn har brug for af finde ro til natten, så søvnen bliver så rolig som muligt. Det er vigtigt at komme ned i den dybe søvn og dette gøres kun ved en god start på natten. Får man ikke sin nattesøvn, giver det koncentrationsbesvær og indlæringsvanskeligheder. Nogle læger mener sågar at nattesøvn og manglen på samme, kan have en sammenhæng med ADHD.

Sovebogen er kommet til, gennem Jacobs store erfaringer med hypnosebehandling af børn, og er blevet testet grundig før udgivelsen. Illustrationerne i bogen er smukt skabt af Teo Cardel, som har mange års erfaringer med illustrationer til børn, og de skal farvelægges af børnene og er dermed med til at sætte fantasien igang, så børnene kan forestille sig de mange dyr, når lydfilen bliver afspillet til nat. Bogen er oplæst i et roligt og meget behageligt stemmeføring. Man kan få en smagsprøve på bogen på www.hrbjorn.dk her er der også mulighed for at printe nogle af figurene fra bogen. Bogen kan købes på hjemmesiden og koster 149 kr. og med rabatkoden “frifragt” får man gratis forsendelse. 

Skriv et svar