Nyheder

Hypnose Vejle

Hypnose er en tilstand, der involverer fokuseret opmærksomhed, den selektive opmærksomhed eller selektiv uopmærksomhedshypotese, reduceret perifer bevidsthed og en øget evne til at reagere på forslag. Ved hypnose Vejle ved J-hypnose, mestres både trance og behandlingshypnose.

hvem kan hypnotiseres

Ikke alle kan gå i trance, ca. 20% af befolkningen, men mestring af behandling er en tilstand af dagdrømmeri og den kan langt de fleste komme i.

 

Der er konkurrerende teorier, der forklarer hypnose og relaterede fænomener. Ændrede tilstandsteorier ser hypnose som en ændret sindstilstand eller trance, præget af et niveau af bevidsthed, der er forskelligt fra den almindelige bevidsthedstilstand i modsætning hertil ser ikke-statslige teorier hypnose som på forskellig vis en type placeboeffekt, en omdefinering af en interaktion med en dygtig terapeut eller en form for fantasifuld rolleudførelse.

Hvordan fungere hypnose?

Under hypnose siges  en person at have øget fokus og koncentration, og en øget respons på forslag. Hypnose begynder normalt med en hypnotisk induktion, der involverer en række foreløbige instruktioner og forslag. Brugen af ​​hypnose til terapeutiske formål omtales som “hypnoterapi”, mens dens brug som en form for underholdning for et publikum er kendt som “scenehypnose”, en form for mentalisme.  J-hypnose mestre både scenehypnose samt hypnoseterapi i Vejle.

 

Hypnose til smertebehandling “vil sandsynligvis mindske akutte og kroniske smerter hos de fleste individer”. Hypnose-baserede terapier til behandling af irritabel tyktarm og overgangsalder understøttes af beviser. Brug af hypnose til behandling af andre problemer har givet god resultater og rygestop hypnose er særdeles effektiv.

Hypnose Vejle

Hypnoseterapi Vejle har gennem de seneste 10 år behandlet for bl.a rygestop Vejle med gode resultater og har egen-udviklet program, der har vist sig at være yderst effektiv. Hypnoseterapi Vejle ligger i det centrale Vejle, kun 5 minutter fra banegården, og med parkeringsmuligheder ved døren. Hypnose Klinikken Vejle er i rolige og hyggelige omgivelser, og ønsker man at have en pårørende med, er man altid velkommen. Ved behandling af børn og folk med forskellige former for angst, tilbydes behandling i hjemmet. Du kan læse mere om klinikken her.

Skriv et svar