Erhverv

Savner din hund, nye legeplads? så tjek her!

Skal din bedste ven også have den udendørs lufteplads den virkelig fortjener? På hundeskove.dk har vi gjort det let som en leg, at finde netop den udendørs hundeplads, både indhegnet eller åben, som din hund virkelig vil få glæde af at opholde sig i. Her har vi præsenteret over 410 forskellige hundeskove og lokationer, fordelt over hele det danske land, hvor du kan medbringe din hund til legevenlige og trygge rammer.

 

Læs mere om de forskellige hundeskove her.

 

Vi på hundeskove.dk sætter enorm stor fokus på udvælgelsen af de områder som vi har lagt oppe på vores hjemmeside. Her har vi især sat ekstra fokus på arealstørrelsen, lågning på de forskellige hegne, tilgængelighed for ind- og udgang, bænk- og siddefaciliteter, drikke faciliteter til hunden, samt andre forhold der kan være relevante for, at både du og din hund kan få den udendørs oplevelse i virkelig fortjener.

En hunde-app lige ved hånden

Vi sætter stor pris på, at vores intuitive og brugervenlige app, skal være din nye faste hunde-app. Dette har vi gjort ved at anvende avanceret GPS-positionering, så du altid er sikker på at kunne finde den hundeskov der er tættest på din nuværende lokation.

 

Udover vore smarte lokaliseringsfunktion, har vi også gået op i at skabe et digitalt fællesskab af hundeejere ligesom dig, ved at integrere en billed- og kommentarfunktion på vores app, der gør det muligt at få et rigtigt overblik over de forskellige hundeskove, set med andre entusiastiske hundeejeres briller.

 

Download vores hunde-app direkte her.

Hundeskove med frihed under ansvar

Da vi på hundeskove.dk sætter stor pris på, at hele vores dejlige fællesskab af hundeejere skal have en lige god oplevelse på vores udvalgte hundeskove, er det også vigtigt at vi alle i fællesskab overholder de givne regler for hver enkelt hundeskov. Alle hundeskove har nødvendigvis ikke de samme regler og derfor vil vi henvende dig som hundeejer, til at kigge efter de opførte skilte ved indgangen til hver enkel hundeskov.

 

Læs mere om de generelle hundeluftning regler på Naturstyrelsens hjemmeside

 

Disse regler omfatter ofte generelle betingelser, som du har pligt til at overholde, når du færdes med din hund i hundeskoven. Ofte omfatter disse, at du altid skal have fuld kontrol over din hunds adfærd, hvis den møder andre hunde eller mennesker, samt at den altid kun må opholde sig i de henførte områder til hundeluftning. Sørg altid som førnævnt, at tjekke de opførte skilte for specifikke regler, der kan gøre sig gældende i de enkelte hundeskove.

Hunde-bloggen til din hund

Udover vores store engagement i at finde luftevenlige hundeskove, har vi også sat ekstra stor fokus på at informere og uddanne vores fællesskab og besøgende omkring deres hunde. Dette har vi gjort, ved løbende at udgive blog artikler, der netop er henvendt til dig som ivrig hundelufter, for bedre at kunne forstå og håndtere din hunds behov samt mulige udfordringer.

 

Vi ved at hunde bringer stor glæde til os som hundeejere, men de bringer også et ansvar med sig, som vi alle burde være opmærksomme på. Derfor fokusere vi på at skrive relevante blogartikel, der blandt andet omhandler effektive hundetilbehør, korrekt opdragelse af hunde, harmonisering af hunde sammen med andre kæledyr, forebyggelse af potentielle hundesygdomme mm.

Skriv et svar