Rejser

3 gadgets du ikke kan undvære på ferien

Elektroniske gadgets har i længere tid præget de danske hjem – og du har sikkert flere af de ting vi nævner forneden – hvis ikke, så er det nok på tide du får skaffet dem hjem til næste ferie. 

Høretelefoner – til din flyvetur, bustur eller togtur

Man kan få høretelefoner i forskellige prislejer. Skal du fx have nogle høretelefoner som lukker alt støj ude og som har rigtig god lyd, så skal du kigger efter mærker som Sony, Bose og B&O. De bedste høretelefoner af disse mærker ligger i omegnen af 2500-3500 DKK, hvilket er en sjat. Du kan dog spare nogle penge ved at kigge på de lidt ældre modeller, som stadig er ganske gode.

El transportmiddel – el skateboard og elektrisk skateboard

Du har sikkert set mange køre rundt på elektrisk skateboard og elektriske løbehjul på de danske veje. Siden januar 2019 blev det lovligt at køre rundt i Danmark på de elektroniske gadgets. De må dog maksimalt køre 20 km/t. I Danmark kan man købe dem rundt omkring i diverse butikker for beløb omkring 1500-4000 DKK. Man kan have dem med på ferien, så man kan udforske nærområdet. De er nemme at have med på bilferien – lige til at smide ind i bagagerummet og fylder mindre end en cykel (også slipper du for at blive forpustet). Perfekt til eventyret du normalt ikke ville have oplevet. 

Powerbanken – din lifesaver

Du oplader sikkert din mobilen flere gange i døgnet, da den bliver drænet for batteri på et splitsekund. Med en powerbank behøver du lægge din telefon fra dig, mens den oplader, men du kan derimod tage den med dig på farten. Antallet af gange din telefon kan oplades af en powerbank, kommer an på hvor stort batteri din mobil har samt hvor stort batteri din powerbank har. Der er powerbanks som kan lade din telefon op til 10 gange – og langt mere, og så er der andre som kun kan lade din telefon op en enkelt gang, før du skal oplade din powerbank igen. Med en powerbank med på ferie, risikerer du ikke længere, at din telefon løber tør for strøm, mens du fx står i London Underground og ikke kan finde vej.

Skriv et svar