Nyheder

Sådan undgår du de dyre iPhonereparationer

Om du er den heldige ejer af den nye eller gamle smartphone fra iPhone, Huawei, LG, Sony eller Samsung er lidt hip som hap, når det kommer til, hvordan du bedst beskytter din mobil og undgår de dyre reparationer eller bare reparationer generelt. Læs med i artiklen, hvor vi kommer med gode råde til, hvordan du nemt kan beskytte din smartphone imod skader.

Brug et godt cover til din iPhone
Det er ikke en gåde, at det gode cover hjælper dig imod skader på din iPhone. Det gælder især bagskærmen/bagsiden, men faktisk absorberer det også skader fra siderne på telefonen, mikrofonen, højtalerne og eventuelt også skærmen, samt displayet. 

Brug et panserglas og husk at skifte det ud
Hvis du vil undgå ridser i skærmen, så hjælper et panserglas helt sikkert. Det kan også beskytte imod at din skærm den smadrer eller revner. Smadrer din skærm alligevel, så undgik du måske at displayet også fik en skade og at det også skal repareres/skiftes.

Udskyd ikke din mobilreparation
Du har nok ofte set, at din ven, veninde eller nære og kære fx har en skærm med revner i, som de er meget lang tid om at få fikset. Det er ikke det smarteste, hvis du vil undgå dyrere reparationer eller forudsætninger for, at de ikke bliver dyrere. Med revner i skærm, så er det fx langt sværere at undgå vandskader og skader på displayet. Dvs. at din mobilreparation på din iPhone kan blive dyrere.

Har du brug for en professionel og kærlig hånd til din iPhone eller smartphone, så kan du finde hjælp hos FixPhone, som er Danmarks bedst bedømte telefonreparation værksted i Danmark. Du finder butikkerne i Hillerød, Helsingør & Roskilde, og du mødes altid med et smil. Det kræver ikke en forudgående aftale, og de klarer oftest mobilreparationer på 30-60 min.

Skriv et svar