Nyheder

Hvordan holder man sit hår sundt?

Dit hår er en stor del af din identitet, og især for mange kvinder er det virkeligt noget som kan påvirke deres velbefindende, hvis deres hår f.eks er spaltet og usundt at se på. 

Jeg kan ikke komme med en entydig guide til hvordan man får dit hår til at se sundt ud, men det har jeg tilgengæld fundet på nettet. du kan se den lige her: Guide til sundt hår

Artiklen er skrevet af en mobil frisør som hedder Louise, og hun kommer rundt om emnet med 10 gode råd, eller tips om man vil til hvordsn man holder sit hår sundt. 

Sundhed er jo et vidt begreb, men de fleste er nok enige om at hvis dit hår enten er meget fedtet eller meget tørt at se på, fremstår det ikke pænt og velplejet. Derfor kan det også virkeligt påvirke hele dit udseende hvis dit hår ikke følger med resten sf dit flotte look. 

Jeg vil derfor anbefale dig at gå ind og læse den guide, jeg har linket til i starten af dette indlæg, da den kan hjælpe dig til et sundere hår. 

Der er overrsskende tips som, hvordan man skal redde sit hår korrekt, men også tips til valg af glattejern, behandlinger, shampoo vask, og naturlig tørring. Det er super nemt og tilgængeligt med sådan en guide i 10 trin, som ikke blot hjælper dig på vej til et sundere hår men også kommer med konkrete råd og vejledning i hvordan du kan få et sundere hår. 

Efter st have læst artiklen glæder jeg mig til at komme i gang med de forskellige råd, og der er flere af punkterne, jeg ser frem til at prøve af, blandt andet hvordan man kan style sit hår uden brug af føntørrer og glattejern, men blot ved at benytte et blødt håndklæde. 

Jeg er sikker på at du også vil finde artiklen brugbar, hvis du går efter et sundere look, og et sundt hår.

Skriv et svar