Rejser

Sådan pakker du et jakkesæt til rejser og undgår rynker

Ved du, hvordan du pakker et jakkesæt til rejser og minimerer rynker? Det sidste, du vil have, når du rejser i forretning eller fornøjelse, er kun at ankomme til vores destination for at opdage, at dit flotte Jakkesæt er alvorligt rynket.

Desværre er den bedste måde at rejse med jakkesæt simpelthen ikke at lægge den i noget bagage. Ideelt set transporterer du den i en beklædningstaske og hænger den fra noget. Men når de fleste af os rejser, bruger vi luftrummet på flyet.

Så du har normalt to muligheder. Enten bærer du din jakke på flyet og bærer den, mens du sidder, eller du pakker din jakkesæt i en taske. Ingen af ​​os nyder virkelig at have en jakke på under en tre timers flyvetur, men hvis du gjorde det, synes jeg ikke, det er den værste idé, fordi du sandsynligvis kun ville se minimal rynke. For en kort flyvetur er det et smart træk at tage jakken af, forsigtigt folde den halvt og lægge den over dit skød. Men de fleste af os bliver nødt til faktisk at pakke vores jakkesæt på et tidspunkt. Så, hvordan skal du gøre det?

Når du har et flot jakkesæt, føles det ikke naturligt at pakke det væk i en taske. Hvis du tjekker din taske, er din bedste chance at finde et stykke bagage, der kan foldes over på sig selv. På denne måde folder du stort set bare din jakkesæt en gang.

Når du ankommer til din destination, skal du straks tage dit jakkesæt ud og hænge det op. Så undgår du rynker og folder i jakkesættet. Det kan være en god ide at folde både bukser og jakke sammen, hvis det ikke skal væres på rejsen. På den måde forbliver bukser og jakke i samme stand. Så simpelt er det. 

Skriv et svar