Økonomi

Sådan kopierer du andre folks handler med copy trading

Som investor er det ikke nemt at finde ud af, hvad man kan og bør investere i. Man skal nemlig foretage en del research, og det er ikke alle, der har tid til det. Copy trading kan være løsningen for dem, der ønsker at investere deres penge, men hvor de hellere vil lade andre folk investere pengene. I denne artikel kommer vi ind på, hvad copy trading er, og hvornår det kan være fordelagtigt at anvende.

Sådan fungerer copy trading

Copy trading er faktisk en meget simpel ting, hvis man koger det helt ned. Det går egentlig bare ud på, at du opretter dig på en platform, som har denne funktion. Herefter vælger du en trader, det kan være en professionel eller bare en almindelig person, og så følger du ham eller hende. Resultatet af dette, er du som ordet antyder kommer til at kopiere alle deres handler. Man kunne måske tro, at der er en risiko for at den man følger handler ulogisk, og det er rigtigt nok. Man skal dog også huske, at denne person har sine egne penge på spil og derfor har et incitament til at gøre det godt.

Mange vælger deres foretrukne investorer på baggrund af deres tidligere performance. Dette er dog ikke den bedste indikator at anvende, fordi at tidligere performance ikke kan forudsige fremtidig performance. Det kan derfor være, at man burde kigge på andre parametre, når man skal vælge den investor, man ønsker at følge.

Hvornår er det bedst at copy trade?

Man kan ikke rigtigt sige, hvornår det definitivt er bedst at vælge copy trading frem for en anden form for trading. Vi kan dog sige, at hvis du er indforstået med at du tager en risiko ved at vælge en anden person til at håndtere dine penge, så er det fint. Hvis du dog ikke er villig til at tage en risiko, så er copy trading eller investeringer generelt ikke noget for dig. Der er mange parametre, man kan kigge på. Uanset hvad så bør du måske prøve med et mindre beløb for at prøve det af.

Skriv et svar