Rejser

Glæd familien under ferien

Glæd dem du har efterladt i Danmark ligegyldigt, hvor i verdenen du befinder dig. Bestil blomster levering lige til døren, for at give dem en smil på læben.

En blomsterhilsen vil hel sikkert varme hjertet både på dig som afsender og modtageren du prøver at gøre glad. Blomster siger nemlig mere end 1000 ord og er derfor ret god til at sende som en hilsen. Om du bare har savnet nogle, vil lykønske eller noget helt tredje, er det et oplagt valg.

Send blomster til specielle øjeblikke

Det kan være at du ikke kan deltage til et bryllup, eller en du kender, har måske fødselsdag? Send en buket blomster til dem og glæd dem på deres dag. Med en blomsterhilsen vil de helst sikkert have det fint med at du ikke kan deltage. Du kan også gøre den blomsterhilsen helt speciel med nogle bobler, vin eller chokolade. Sender du noget til ganen med dine blomster, vil modtageren helt sikkert føle sig værdsat.

Blomster til begravelse

Det er dog ikke altid fest og farver. Man kan opleve at man mister en man kender imens man er ude og rejse. Det er derfor, altid godt at man kan bestille, en bårebuket eller anden form af begravelsesblomster, leveret direkte til kirken eller kapellet. Du kan derfor deltage i sorgen, minde den afdøde og vise at du er der for de efterladte med en blomsterhilsen leveret til ceremonien.

Blomster levering I helligdage

Er du fx ude at rejse under en helligdag og gerne vil sende en hilsen til familien derhjemme? Ingen problem, hos os kan du sende blomster alle årets dage. Om du er i Australien, Canada eller Sydafrika under julen, det gør ikke spor. Bestil en blomsterhilsen leveret til familien derhjemme, så skal de nok blive glade.

Savner du nogle i Danmark, eller vil bare gøre nogle glade, så bestil straks din blomsterhilsen, så skal vi nok sørge for at glæde dem du holder af.

 

Skriv et svar