Nyheder

Hvad skal jeg vælge? En Tesla eller en BMW?

Med årtiers erfaring som en af de førende konkurrenter på luksusmarkedet sætter BMW standarden for, hvad en luksusbil skal levere. Chauffører i San Jose kan stole på, at mærket producerer køretøjer med en karakteristisk udvendig styling og et fint afstemt interiør, der er fyldt med førsteklasses materialer og ingen mangel på luksusfaciliteter, herunder lædertøj og stof i høj kvalitet, smukke træbeklædninger, HiFi lydsystemer og meget mere.

 

Tesla blev grundlagt i 2003, og det var først i 2008, at den første bil blev sat i produktion. Da Tesla-køretøjer har været betydeligt kortere tid på markedet end BMW, kan nogle købere måske finde, at Tesla-køretøjer mangler luksusfunktioner. Det mest karakteristiske træk, der findes i Tesla-interiøret, er den innovative 17″ touchscreen-skærm, der rummer mange af bilens betjeningselementer. Selv om dette er et imponerende element, har nogle bilister fundet det en smule distraherende på vejen.

Leder du efter en elektrisk SUV, så læs fordele og ulemper mellem BMW ix3 og Tesla Model Y.

Mange vælger at købe en Tesla

Rigtig mange danskere har de sidste par år valgt at købe en Tesla frem for de mere klassiske luksus mærker fra Tyskland, som eksempelvis BMW.

Når man tænker på innovation i bilindustrien, er BMW, Mercedes-Benz og Tesla de første mærker, man kommer til at tænke på. Der er en god del overlapning, når man sammenligner de to, men det er måske ikke så tæt på, som du tror. Men burde kunderne måske i højere grad vælge en BMW frem for Tesla. I mange tilfælde kan det være det rigtige valg for mange.

En grund til at købe en Tesla

Sikkerhed

BMW har tilstrækkelig sikkerhed til deres køretøjer. BMW har dog ikke specialiseret sig i avancerede sikkerhedsfunktioner. Dermed ikke sagt, at du ikke vil føle dig sikker i en BMW. Du skal blot ikke forvente noget særligt af den.

Tesla-biler er usædvanligt sikre på grund af det faktum, at de ikke har nogen frontmonteret motor, og at batteribakken sænker bilens tyngdepunkt. Også det faktum, at alle Tesla-rammer er stemplet af ét stykke stål, gør den til en af de sikreste biler på vejen.

En grund til at købe en BMW

Valg af model

BMW tilbyder et af de største udvalg af biler af alle luksusbilproducenter. Du kan vælge mellem coupéer, sedaner, cabrioleter, roadsters og SUV’er. I alt tilbyder BMW flere dusin modeller.

Tesla tilbyder i øjeblikket fire modeller, Model 3, Model S, Model X og Model Y. Selv om Cybertruck og den nye Tesla Roadster er på vej, tilbyder den helt elektriske bilproducent ikke nær så mange køretøjer som BMW.

Til sidst

I sidste ende kommer det an på hvem du er, og hvilke behov du har, om du skal vælge at købe en BMW eller en Tesla.

Skriv et svar