Hus & have

Sådan får du den perfekte shoppetur

Shopping – det moderne livs samler-aktivitet. Beskæftigelsen, der rummer så meget potentiale og så mange faldgruber på én og samme tid. Shoppingturen rummer muligheden for den højeste lykkerus, hvor alt flasker sig, og du kommer hjem med lækkert, nyt boliginventar. Samtidig kan en shoppetur ender i ren katastrofe, hvis du står som sild i en tønde og forsøger at få fingre i det samme fladsskærms-tv som fem andre kunder. Nøglen til en succesfuld shoppetur ligger gemt i planlægningen. Du får her en række tips til at planlægge dig ud af faldgruberne, så du altid kommer hjem med ro i sjælen og nye varer til dit hjem eller garderobe.

Bevæg dig uden om spidsbelastningen i IKEA
Går turen til IKEA, er der tidspunkter på dagen, hvor alle får den samme idé. Det sker gerne lidt op ad formiddagen og gerne i weekenden, at mange vender snuden mod IKEA til den store familietur, der ofte ender i restauranten til en stor omgang svenske kødboller. Jo flere mennesker desto større er sandsynligheden for at opleve én af disse 10 ting, der altid sker i IKEA. Stå hellere tidligt op om søndagen, og kom afsted i god tid. Så har du det hele for dig selv og kan i ro og mag shoppe nye glas, bestikskuffer eller reoler.

Hvilke butikker skal du nå at besøge?
Hvis du blot træder ind i et storcenter uden en plan, ender du sandsynligvis med at brænde tid og penge af i de forkerte butikker. Alle butiksfacader forsøger at få dig ind og kigge, og du ender i værste fald at blive overtalt af hurtige tilbud. Surf lidt rundt på nettet og find de butikker, der sælger det, du mangler. Klik dig for eksempel rundt på www.okay.dk, hvor du også kan få inspiration til personliggøre væggene i dit hjem, forny spisestuen og andre tips til boligindretning. Lav derefter en liste og notér de butikker, du i hvert fald skal nå ind i under dit besøg i storcentret.

Hvilke restauranter kan man besøge?
Det kan godt skabe en stor appetit at være på shoppetur. Skab dig et overblik over, hvilke restauranter, caféer og spisesteder, der ligger i storcentret eller nærområdet af din shoppingtur. Så slipper du for at skulle stå og navigere rundt på Google Maps eller forvirrende skilte, når sulten melder sig.  

Du fortjener en lækker shoppingtur
Med ovenstående tips øger du chancerne for, at din shoppingtur bliver en succes. For at opsummere i punktform:
1. Kom i god tid
2. Planlæg dit besøg
3. Tjek spisestederne ud på forhånd

Skriv et svar