Erhverv

Læs danske erhvervsnyheder på Erhvervsfronten

Er du interesseret i dansk erhverv, iværksætteri og business? Så er Erhvervsfronten et erhvervsmedie du burde tjekke. Erhvervsfronten er nemlig et nyt erhvervsmedie, hvor du kan læse artikler om forskellige erhvervsemner. Du kan ligeledes finde gratis værktøjer til forretningsmodeller, som både studerende og iværksættere kan benytte.

Etableringen af Erhvervsfronten kom af, at grundlægger Tobias Elleholm har en interesse i, hvad der sker i den danske erhvervsbranche. Mange af de eksisterende erhvervsmedier er betalte professionelle medier, og målet med Erhvervsfronten er at det skal være en online hjemmeside, hvor iværksættere, studerende og generelle erhvervsinteresserede kan blive klogere på diverse virksomhedsemner, og få relevante nyheder inden for erhverv.

“Hos Erhvervsfronten er vi hverken journalister, tekstforfattere eller kommunikationseksperter, men det afholder os ikke fra at være erhvervsformidlere, som ønsker at give vores læsere værdi. Vi forsøger også at interagere med vores læsere, og vi tager glædeligt imod ønsker, rettelser eller nyheder.” – Tobias Elleholm

Gratis værktøjer hos Erhvervsfronten

Hvis du er studerende som er i gang med en businessuddannelse, så har du sikkert stødt på erhvervsmodeller såsom Business Model Canvas, Value Proposition Canvas eller AIDA-modellen. Hos Erhvervsfronten kan du læse artikler om netop disse forretningsmodeller, og downloade gratis danske Word-skabeloner. Du kan finde gratis værktøjer her.

Tips og tricks til iværksættere

I Danmark har iværksætteri aldrig været mere populært end nu. Dette gør, at mange danskere prøver at stifte virksomheder, og prøver at skabe en levevej gennem iværksætteri. Hos Erhvervsfronten er vi selv iværksættere, og vi er vilde med at formidle erfaringsartikler fra iværksættere, som både har opnået stor succes eller har haft store udfordringer, som man ikke ønsker at andre skal udsættes for.

Hvis du er iværksætter, eller drømmer om at starte en virksomhed, så har Erhvervsfronten flere artikler om iværksætteri, virksomhedsoprettelse og virksomhedsdrift. Hvis du har en spændende historie om din iværksætterrejse, så vil vi meget gerne høre mere. Du kan skrive til [email protected]. Så kontakter vi dig.

Skriv et svar