Nyheder

Rygestop Hypnose Fredericai

Stop med rygning

 

Hypnose er en meget effektiv måde at holde op med at ryge på. Tag det første skridt til et sundere liv og book en tid til hypnose for at holde op med at ryge hos Hypnose Fredericia ved J-hypnose. 

Med årene vænner vi os til ting, der ikke er godt for vores helbred, og som belaster vores krop og sjæl. Udover dårlige vaner gælder det også for gentagne aktiviteter. Rygning er en af ​​de vaner, som mange gerne vil ændre, eller som mange gerne vil have indflydelse på. 

 

Rygestop: Hypnoterapi er den mest succesrige metode 

En undersøgelse fra University of Iowa sammenlignede nikotintyggegummi, nikotinplastre og hypnose med ikke-rygere. Hypnose er tre gange mere effektiv end andre metoder. Succesraten er over 90 % og vedvarende. Jeg tilbyder hjælp til stressfri og vellykket rygeafvænning. Har du allerede gjort flere mislykkede forsøg på at slippe af med denne irriterende rygevane? Så ved du, at viljestyrke alene ikke er nok. Brug den yderst effektive og sikre metode til hypnoterapi og bliv en fuldstændig afslappet og glad ikke-ryger – resten af ​​dit liv. 

 

Hvordan fungerer rygestop med hypnose? 

 

Med rygestophypnose tager vi dig først ind i en tilstand af dyb afslapning. Få indsigt i dit underbevidste sind uden at miste bevidsthed og kontrol. Behovet for at ryge består af fysiske, bevidste og ubevidste ønsker. Med hypnose kan alle tre niveauer  ændres dybt på en positiv måde. 

I forhold til energi er behovet for at ryge en enorm blokering af energiflowet. Rygning og de tilhørende følelser er forskellige i hypnose. Samtidig stimuleres kroppen, så den kan hele effektivt. 

Nikotinplastre påvirker den fysiske komponent. At læse en bog om ikke at ryge eller deltage i et rygestopseminar virker på et bevidst plan. Og øreakupunktur helbreder energibasen. Dette forårsager dog kun depression af mønsteret. Genopretning kan ske når som helst, hvis blot situationen begunstiger det. Ved at registrere alle niveauer af lyst til at ryge, kan det håndteres effektivt – for livet. 

 

 Du er sikker på, at du vil blive ikke-ryger. 

 

Velkommen til Rygestop Fredericia. 

Du gør det ikke kun for andre, det er dit valg. 

Du er grundlaget for  succes med at holde op med at ryge. 

Reserver ikke en session, medmindre du virkelig  ønsker at afslutte. 

Hypnose kan ikke manipulere, overtale eller omvende dig. 

Grundlaget for din langsigtede succes med endeligt at holde op med at ryge er din egen frie vilje til at leve et sundt og langt liv. 

Mange rygere frygter, at de vil tage på i vægt, når de holder op. Men din krop har nu et arbejde mindre at udføre. Den skal ikke længere beskæftige sig med nervegiften nikotin, så den er  mere bekymret for at fordøje sin mad. Lysten til at ryge kompenseres ved at spise, men hvor der ikke længere er behov for at ryge, er der ingen grund til at ændre på symptomerne. 

 

Hypnoterapi rygestop kan gøre dig til en cool, afslappet og glad ikke-ryger. Stop med at forgifte dig selv Din krop aktiverer sin selvhelbredelse uanset din alder og hvor længe du har røget. Jo før du giver op, jo bedre, og  jo hurtigere sparer du en mindre formue til alle de ting og oplevelser, der virkelig betyder frihed og fornøjelse.

Hvordan røgfri?

J-hypnose har udviklet et effektiv rygestopforløb, som strækker sig over to behandlinger, gratis adgang til hypnose-lydfiler samt de efterfølgende behandlinger, hvis der skulle være brug for det. Rygestop Hypnose Fredericia ved J-hypnose kan hjælpe til effektiv rygestop. Kontakt klinikken for yderlig information. 30502503 eller mail [email protected]

Skriv et svar