Nyheder

Hvem bliver solgt for at gøre plads til Brøndbys nyindkøb?

Danske Brøndby IF er for alvor kommet til penge efter, at Global Football Holdings har overtaget klubben. Det betyder, at klubben fra Vestegnen kan og vil gå ud og forstærke den trup, der i efteråret kun formåede at sikre en tiendeplads i Superligaen. Men før Brøndby kan købe ind, skal nogle spillere sælges for at lave plads til de nye – hvem bliver det?

Sidst vi så en Brøndby kamp var det blandt andet med Jens Martin Gammelby i startopstillingen på højreback. Den tidligere Silkeborg-spiller kommer næppe til at være i klubben ret meget længere. 

Hans kontrakt udløber efter sæsonen, og Brøndby har allerede forsøgt at skille sig af med ham én gang. At han overhovedet spillede i efteråret skyldtes primært, at Sebastian Sebulonsen slet ikke faldt til i klubben, hvorfor Gammelby blev hentet hjem fra et lejeophold i Polen. 

Netop Sebulonsen er også et godt bud på en spiller, der bliver solgt. Normanden startede inde i sine første kampe, men spillede slet ikke efter sommeren. Han brugte hele september, oktober og november på bænken, og han ligner en mand uden meget fremtid på Vestegnen. 

På midtbanen er det sandsynligt, at Anis Slimane bliver solgt. Den dygtige tuneser håber Brøndby på at kunne sælge videre for et stort millionbeløb, da han netop har spillet ved VM i fodbold. Her startede Slimane inde for Tunesien to gange, og han var blandt andet med til at slå Frankrig. Slimane er en god spiller, og Brøndby håber på, at de kan få samme pris som for Jobbe. 

Sidst men ikke mindst er Marko Divkovic formentlig fortid. Kroaten har aldrig slået til på Vestegnen, og efter købet af Ohi er han for alvor røget ud i kulden. Han har ikke niveauet til hverken Brøndby eller Superligaen, og det er oplagt, at Brøndby sender ham tilbage til Kroatien, hvis de kan finde en køber. 

Skriv et svar