Hus & have

Murerværktøj & murerredskaber til faste lavepriser

Murerromvig Webshop – Kvalitets murergrej & murerredskaber til faste lave online priser.

Hos Murerromvig Webshop kan du købe murerværktøj, fliseværktøj og murerredskaber i høj kvalitet og til fase lave priser.
Vi forhandler murerværktøj & murerreskaber til håndværkere og til gør det selv folket. 

Murerromvig webshop har selv nøje udvalgt alle byggematerialer og samtlige typer murergrej & murerreskaber, som findes i vores shop, ud fra kriterier så som ergonomi, effektivitet, slidstyrke, og praktiske anvendelses muligheder til opgaven.

Armeringsnet og murerværktøj til facadepuds & renovering

Står du for at skulle puds eller renover din facade på huset, kan det være, at du får brug for armeringsnet til forstærkning af overfladen i pudset. Dette kan blive aktuelt, hvis dit murværk eller din facade er slidt, og derfor ikke avil kunne holde på pudslaget på din facade.

Hos Murerromvig Webshop fører vi kvalitets armeringsnet i ruller á 50×1 m. Armeringsnettet som kan købes i vores online shop er fremstillet i stærk og modstandsdygtig glasfiber, og kan anvendes i forbindelse med eksempelvis netpudsning, facadeisolering og sokkelpuds. Prisen er kun 550,- kr. pr. rulle. Billigste pris på markedet, uden og gå ned på kvaliteten!.

Når du anvender armeringsnet i forbindelse med fx netpudsning af eksempelvis din facade eller murværk, får du med stor sandsynlighed også brug for armerings hjørnevinkel profiler. Hos Murerromvig Webshop forhandler vi alt tilbehør til armeringspudsning. Armerings hjørnevinkel profiler 100 x 150mm og 1.25m i længden, og i vores online shop til en pris på kun 30,- kr. pr. styk.

Mørtel fugepistol, når murværket skal renovers & omfuges

Når først dine fuger i murværket er fræset ud og ren gjort for støv, er det på tide at fuge murværket med nye cementfuger. Hertil kan du med fordel anvende en professionel Mørtel fugepistol – for eksempel vores mørtel fugepistol, som du finder i shoppen hos Murerromvig Webshop.

Med denne mørtel fugepistol er omfugning og renovering af murværk som en leg. Mørtel fugepistolen er forsynet med udskiftelige fugestudser i flere størrelser og udformninger, således at alle typer cementfuger kan klares med en mørtel fugepistol.

Denne mørtel fugepistol kan anvendes af alle, selv dm, som ikke er vant til fugearbejde. Mørtel fugepistolen er bygget til at ligge godt i hånden, således at du med sikkerhed kan opnå det bedste resultat af din omfugning, eller renovering af fuger i murværket. Mørtel fugepistolen kan anvendes til alle typer murværk, og den er nem at rengøre i en fart.
Du kan du købe denne mørtel fugepistol til kun 495,- kr.

Skriv et svar