Erhverv

Plastik i verdenshavene skaber opsigt

Skift plastik ud med pap og papir. Papirsposer og papkrus med logo hitter blandt kunder. Det har et helt andet udtryk og skaber en bedre køber oplevelse. Papkrus med logo kan blive jeres nye reklameartikel, hvis i tør tage springet

Overalt høre vi folk råbe op om plastik i verdenshavene. Store øer lavet af plastik fra øldåser, fiskesnor og alt muligt andet. Det klæber sig sammen og fylder derefter havet. Det er en stor fare for forskellige dyr, som spiser af plastikken eller bliver viklet ind. Derfor er mange blevet opmærksomme på deres plastikforbrug, hvilket er en positiv udvikling. Plastikforbruget skal nemlig ned og nye materialer skal tages i brug. Men hvilke materialer skal man så bruge i stedet? Det kan være svært at finde ud af hvilke materialer, som udgør en mindre fare for klimaet. Her er papir og pap dog en fantastisk løsning. I kan vise jeres kunder og samarbejdspartnere at i tænker innovativt, ved at vælge denne form for reklameartikel i stedet for de almindelige produkter. Slaget for en grønnere verden kan nemlig skabes af jer og i vil med sikkerhed blive belønnet for at vælge alternative materialer.

Hos TopSupplies har i mulighed for at få billige men grønne produkter. I behøver nemlig ikke bruge dyre domme på at få lækre produkter. Papkrus med logo kan blive en vigtig del af jeres markedsføring og føre jeres virksomhed til helt nye højder. Det handler blot om at starte processen, så i kan komme godt fra start med papkrus med logo.

Mindre opvask mere hygge

På hvilke måder kan man så bruge papkrus med logo. Det er ingen grænser for hvad i kan bruge papkrus til. Der findes nemlig mange forskellige måder, hvorpå i kan bruge dem i hverdagen. De kan blandt andet befinde sig på kontoret, så i minimere opvask og skaber god stemning på kontoret. Covid-19 har skabt nye retningslinjer overalt i verden og især på arbejdspladser. Her handler det om at opretholde god hygiejne så man minimere smitte hos de ansatte. Det kan være svært og tidskrævende at leve op til alle disse krav og det er en forvirrende verden af befinde sig i. Papkrus med logo kan dog være med til at skabe bedre forhold og minimere smitte. man undgå nemlig beskidte kopper, hvor smitte kan befinde sig på. Det er langt mere hygiejnisk at bruge engangskrus i hverdagen, i forbindelse med en pandemi.

Papkrus med logo i gode materialer

Men hvad med alle kopperne som ender i skraldespanden? Det er vigtigt at pointerer at der selvfølgelig altid vil være lidt mere spild, når man bruger papkrus med logo. Papkrusene er dog lavet af genanvendlige materialer og er derfor langt bedre en plastikkopper, som mange bruger. Kopperne holder også meget længere, da de er behandlet med en overflade der gør at de ikke går i stykker. De kan på denne måde indeholde varme drikke uden af gå i stykker i hænderne på en.

Ønsker du at sprede kendskabet til jeres brand med papkrus med logo? Kontakt TopSupplies og få meget mere information.

Skriv et svar