Rejser

Sommerferie og rosé på termokanden

Sommerferie og rosé på termokanden

Sikke en fest den her sommer har været! Corona valgte endelig at pakke sine dumme restriktioner væk for en tid, alle og enhver stak overarmen frem og blev vaccineret med, hvad der end var til rådighed, være sig Pfizer eller Moderna, der var ingen brok i rækkerne, nu skulle sommeren indtages med maner, og det blev den da også her hjemme hos mig. Vi pakkede vores sydfrugter og proppede bagagerummet med alt hvad man kan forestille sig af brætspil, solcreme, regntøj (bare for at være på den sikre side) og drog glade og fro imod Ellige-lyng. Preben kørte bilen, jeg havde en termokande med på forsædet med det skønne indhold af iskold, klar og funklende rosé!

Det synes du måske er en virkelig dum ide? Men der tager du fejl, det var en fuldstændig fantastisk tur, ingen anede uråd, og der var masser af overskud til at fortælle anekdoter og høre musik i store mængder. Preben var lidt betænkelig, da han opdagede det ikke var saftevand jeg havde med på kanden, med det gik hurtigt over, da vi i Roskilde holdte ind på en tankstation og han fik en øl. Børnene plyndrede slik afdelingen og hunden fik tisset af. Vi var endelig på vej til sommerlandet, og vi kunne ikke vente med at komme i gang med at bade, slikke solskin og drikke kold vin i vandkanten.

Det nye mig.

Det vil nok være mest fair at jeg her, med min nye viden, fortæller at jeg nok var den eneste der synes den tur til Sommerlandet var skøn, efter en endt Minnesotabehandling, har mine børn og mand fortalt mig at jeg var helt igennem forfærdelig på turen op til sommerhuset, jeg synes selv jeg var sjov og festlig, men de synes jeg var et spruttende og savlende monster, der råbte ud af åbne bilvinduer efter de forbipasserende. Børnene var flove over deres mor!. Jeg kan nu se, at jeg på den tur trak mange veksler på min familie. Det er mig en gåde hvordan det gik så galt, det må have være undervejs igennem et stykke tid. Men ja, efter endt alkoholbehandling er jeg et andet menneske, med mere omtanke for mine omgivelser. Jeg har igennem min behandling reflekteret, mediteret og kommet til den slutning at jeg ikke mere skal drikke. Jeg forandre mig simpelhed til noget jeg ikke selv kan genkende, når min familie taler om den tur i sommerhuset på Ellinge-Lyng bliver jeg flov over mig selv. 

 

 

 

Skriv et svar