Rejser

Oplev verden fra havet

Kunne du tænke dig at opleve verden fra en båd? En sejlferie er perfekt for familier, venner og solomrejsende, der ønsker at opleve nye eventyr på vandet. Du kan nyde fantastiske solnedgange eller solopgange med dine kære, mens du udforsker omgivelserne ved Danmarks kystlinje. I år, i stedet for at tage endnu en sommerferie i udlandet, hvorfor så ikke tage en ferie tæt på hjemmet ved at foretage en bådudlejning hos holiday at sea? Her er nogle ting, du skal vide, inden du starter din sejlads.

Lej en sejlbåd – og regler dertil

Sejlads er en af de mest populære aktiviteter i Danmark. Landet byder på nogle af de bedste betingelser for vandsport, især sejlads. Hvis du er interesseret i at opleve naturen og nye eventyr på havet. Men det kan også foregå på en lidt mere stille måde, i form af en sejlbåd, og en lavere hastighed.

Flere og flere har fået øjnene op, for hvor fantastisk det egentlig er, at have en sejlbåd til rådighed. Hvis man er træt af at flyve eller køre på ferie, så er det at sejle på ferie, et rigtig god alternativ. Men det er ikke alle, som bare kan leje en båd og sejle der ud af. Der er nemlig nogle regler, man skal overholde.

For for at kunne leje en sejlbåd, så skal man have et gyldigt, dansk båd-certifikat, samt en god portion erfaring med at sejle. Hvis så gerne vil sejle uden for de danske kyster skal du være mindst 23 år gammel, og den, der styrer båden, skal naturligvis have et gyldigt båd-certifikat.

Find sejlbåde i hele verden

Hvis du har taget familien med til udlandet i sommerferien, så behøver du ikke at gå på kompromis. Holiday at sea tilbyder nemlig, at du kan leje både flere steder i verdenen, så du kan komme ud på havet, og se landet fra en anden vinkel. Det giver også en god anledning at leje en båd, og sejle ud på havet, hvor der ingen skygge er, hvor man rigtig kan ligge og nye solens varme stråle.

Sådan lejer du

Det kan simpelthen ikke blive nemmere. For hvis du allerede nu ved, hvornår du og familien har ferie, så kan du inde på deres hjemmeside, vælge en dato, samt vælge præferencer i forhold til valg af både, (antal kabiner, år, model). Du kan endda finde en båd i det land, du skal på ferie i, så du hjemmefra, kan gøre det til en del af ferieplanlægningen.

Skriv et svar