Nyheder

Mate te og Bubble Tea: Kast dig ud i en alternativ teoplevelse

Er du vild med te, og har prøvet et hav af forskellige smage? Måske er du helt vild med grøn te, eller er du mere til de sødere tesorter? Uanset hvad, så er dette her indlæg skræddersyet til dig, der er helt vild med te! Hvis du er frisk på at få udvidet din horisont inden for teverdenen, så vil jeg her præsentere to drikke, som du bare skal prøve: Mate te og Bubble Tea!

Udfordr smagsløgene med boblende sødme

En helt anderledes teoplevelse får du med Bubble Tea! Den taiwanesiske drik har i den grad gjort sit indtog på det danske marked, og den tilbyder en anderledes teoplevelse på samtlige parametre. Kast dig ud i det og prøv drikken, hvis du ikke bliver skræmt væk af at opleve te, der har en fremmed konsistens, er sød, og samtidig serveres kold! Der er ingen tvivl om, at drikken er for dig med en sød tand, og se rettere tedrikken som en snack, der er et alternativ til slik eller lignende, frem for at se det som en traditionel tedrik. Der er absolut ingen helsemæssige fordele ved at drikke bubble tea.

Nyd den med vennerne!

Bubble tea er en perfekt drik til at nyde sammen med venner i en hyggestund. I stedet for at mødes til en is eller en drink kan man i stedet kaste sig over den boblende tedrik, der både er sjov og delikat. Derudover kan Bubble Tea fås i et hav af forskellige smage og varianter, så selv når i samler den helt store venneflok, vil der være noget for enhver smag. Man behøver i øvrigt ikke være fan af te, for at kunne lide Bubble Tea, da drikken i højere grad minder om diverse læskedrikke.

Tag på smagsrejse til Sydamerika med Mate te

Mate te, måske har du hørt om det før, men ellers har du garanteret set drikken! Mate te er kendetegnet ved, at det drikkes af det karakteristiske mate te-sæt, der består af henholdsvis en Calabash og en Bombilla. Det gør drikken meget visuelt karakteristisk, og måske har du set nogle af de helt store sydamerikanske fodboldstjerner gå rundt med drikken. At henvise til mate te er den mest almindelige betegnelse, men det er faktisk en smule misvisende. Mate te er nemlig en urtedrik, og det er samtidig drikkens helt store fordel. Mate te er nemlig fyldt med vitaminer og mineraler, der gør drikken ekstra sund! Så hvor Bubble Tea ikke bør nydes på grund af sundheds- og helsemæssige præferencer, så kan du altså godt drikke mate te af disse årsager!

Skriv et svar