Hus & have

Kunst på budget

Vi elsker at omgive os med smukke ting der løfter vores humør, blomster, farver, flotte møbler osv. Vil du gerne have kunst på væggene men har du ikke rigtig råd, ingen problem, du kan nemlig sagtens få kunst på budget.  
Ved at købe kunstplakater kan du nemlig spare mange penge, og stadig få vægge der ligner en million. 

Køb kunstplakater online 

Trenden med kunstplakater er vokset rigtig meget de sidste år, da flere og flere har fået øjnene op for at det er en billig og acceptabel måde at have kunst i sin bolig på.  
Derfor popper der også flere og flere webshops op med plakater, så du kan nemt finde præcis de motiver, du søger online.  
Hvad enten du er vild med en bestemt kunstner, en bestemt periode eller går efter at ramme en særlig stemning eller en bestemt farve.  

Vælg rolige kunstplakater til soveværelset 

Du kan stort set indrette med kunst i alle hjemmets rum, og vælge det du allerbedst kan lide, som er med til at understøtte din personlige stil. 
Vælger du at hænge kunst op i soveværelset så bør du dog tænke over at det ikke skal være for prangende.  
Indretningen i soveværelset især påvirker nemlig vores sindsstemning, og det er vigtigt at vi har ro omkring os når vi skal slappe af og sove. Så vælg en eller to kunstplakater i rolige eller ensfarvede toner som du godt kan lide. 

Et spejl imellem dine kunststykker giver dybde til rummet 

Laver du en plakatvæg med kunstplakater, som også trender rigtig meget i tidens boligindretning, så prøv evt. at hænge andre genstande op sammen med din kunst.  
Et spejl midt i mellem alle billederne vil f.eks. være med til at give rummet dybde, men det kan også f.eks. være et ur eller et par flotte fest- eller pynte hatte. Det er med til at skabe ekstra liv og personlighed til væggen. 

Stil kunsten på gulvet 

Ja, det kan man sagtens. Når man tænker kunst, så tænker man oftest at det skal selvfølgelig hænge på væggene, men hvis du f.eks. stiller en 2-3 indrammede kunstplakater i forskellig størrelse, i et hjørne af rummet sammen med en stol og et flot tæppe, så skaber du et afslappet, indbydende og smukt sted, på en af de mest simple måder.  

Vælg den rigtige ramme til dine kunstplakater 

Når det kommer til kunstplakater kan du virkelig understrege karakteren i billedet ved at vælge den rigtige ramme.  
Har du valgt kunst med mange farver eller i stærk kontrast til din bolig, så bør du dog sørge for at vælge nogle rolige rammer der skaber balance. Det kan f.eks. være trærammer der matcher gulvet eller loftet i boligen, eller rammer i farver som rummet ellers er indrettet i.  
Sort og hvidt er også klassisk og godt til diskret indramning.  
Er du derimod mere til enkle kunstplakater med simple motiver og knap så meget farve, så har du meget mere frit spil til at vælge rammer med spræl i, også uden at det bliver for meget.  

Skriv et svar