Økonomi

Opdatering af wordpress plugins og tema – Få en forsikring der sikrer altid opdateret hjemmeside

Hvis du har en hjemmeside, og især hvis det er noget, der er dit levebrød, kender du alt til vigtigheden af, at den kører pålideligt og altid er oppe. Der kan komme besøgende på alle tidspunkter af døgnet, og det er derfor vigtigt, at den aldrig går ned, så potentielle kunder lander på en død side. Herunder kan du læse mere om, hvordan du netop kan undgå denne risiko.

En god forsikring, så du er dækket ind i fremtiden

Med WordPress forsikring er du netop forsikret til fremtiden. Din side overvåges døgnet rundt, året rundt, og derfor vil det blive opdaget med det samme, hvis den skulle gå ned. Du behøver heldigvis ikke at gøre noget, så længe du har valgt denne forsikring til. Forsikringen indebærer nemlig, at andre sørger for at udbedre eventuelle fejl.

Særligt vigtigt med hjemmesider i forhold til opdateringer

Det er altså en rigtig god idé at få denne type forsikring, da du på den måde altid er sikret. Med en hjemmeside følger i fremtiden en masse opdateringer, og med opdateringer kan der opstå fejl. Forestil dig blot, at du skal opdatere et enkelt plugin, og så går hele din hjemmeside ned. Hvad vil du gøre, for at udbedre fejlen? Er du i tvivl? Så er en sådan forsikring det hele værd. Det kan nemlig ske i tide og utide, at en hjemmeside går ned på grund af små fejl i koderne. Her vil det også lynhurtigt blive opdateret, så det lige så hurtigt kan blive udbedret og rettet, så din hjemmeside hurtigt er oppe at køre igen. Det kan altså være lige netop det, der gør forskellen, når du skal være sikker på, også hvis du fx er på ferie, er din hjemmeside altid kører stabilt.

Skriv et svar