Nyheder

Disse ting bør du læse mere om i år (2021)

Vores verden udvikler sig hele tiden, og det gør de ting vi snakker om også. Dette betyder, at du hele tiden skal læse om nye ting for at kunne deltage i forskellige samtaler. I år har en række helt særlige ting vundet en plads i mange diskussioner. Det er netop disse ting, vi kommer til at dykke ned i her i dette lille skriv.

Det kan godt være, at der mangler noget på listen. Hvis dette er tilfældet, kan du skrive en kommentar, og så kan vi tage det med i en del 2 eller den for næste år.

Blockchain

Puha, alle snakker om blockchain. Mange ved dog ikke, hvad det er. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i. Hvis vi skal komme med en kort forklaring, så er det egentlig bare en decentraliseret database, som man ikke bare kan ændre i. Skal man ændre i den, så skal man gå en masse blokke tilbage, og så bliver det jo opdaget. Det er også sådan at kryptovalutaer fungerer på en decentraliseret måde.

Ethereum

Nu hvor vi har været inde på blockchain, så kan vi lige så godt nævne Ethereum. Denne kryptovaluta har virkelig haft fart på i år, og det kan være, at den bliver ved med at have det. Mange vælger i hvert fald at købe Ethereum som en investering, og det kan du også gøre ved at følge guiden på denne side.

Investeringer

Denne behøver ingen forklaring, men måske et lille tip med på vejen. Mangle glemmer, at de tager en risiko, når de investerer. Det lyder meget lovende, når dine venner har tjent mange penge på aktie eller noget andet, men det betyder ikke, at du kommer til at gøre det. Der er ingen garantier, så derfor skal du ikke investere “for meget”. Du bør selv vurdere, hvad dette beløb skal være.

Skriv et svar