Hus & have

En verden af alverdens forskellige julekugler

Hvis du nogensinde har set et typisk amerikansk juletræ, der er fyldt med julekugler, er det hurtigt at se, at mængden af julekugler kan pynte helt utroligt meget. Du kan derfor både gå efter det mere enkle udtryk, hvor du har en eller to farver af julekugler spredt på juletræet. Men du kan også sagtens give den gas og pynte dit juletræ helt vildt med en masse forskellige julekugler.

De enkle og farverige

Der er bl.a. de enkle og farverige julekugler, der har et helt traditionelt udtryk. Her kan du typisk vælge mellem blanke eller matte, og du kan få dem i alverdens forskellige farver; fra hvide til sorte og alle farver derimellem.

Med glimmer

Du kan faktisk også få julekugler med glimmer. Her er nogle kugle med striber af glimmer, og det kan ligeledes være i mange forskellige farver. Du kan også få kugler, der udelukkende består af glitrende glimmer, og disse kan være flotte at kombinere med de farvede kugler.

Gennemsigtige

Hvis du ønsker noget sjovt og anderledes, kan du anskaffe julekugler, der er gennemsigtige. Det kan give en sjov effekt, og her har julelyset mulighed for at trænge igennem. Det kan også være, at du kan være heldig at finde gennemsigtige julekugler, hvor der er sat juleting indvendigt i den gennemsigtige julekugle.

Med sjove detaljer

Og så findes der alle de andre julekugler, der kan have mange forskellige detaljer. Det kan være, at der sidder ting på julekuglen for at pynte ekstra meget. Det kan også være, at det er julekugler med anderledes former, som tager sig sjovt ud, når de hænger på juletræet. Man kan selvfølgelig diskutere, hvor meget kugle, der er over den, hvis den har en anden form, men effekten er stadig sjov og skiller sig ud fra mængden.

Skriv et svar