Erhverv

Når den rette midlertige leder skal findes

En leder med kritisk ansvar eller arbejdsopgaver kan pludselig forsvinde fra virksomheden, og så kan problemerne hurtigt opstå. Med en Interim Leder (midlertidig leder) får du en erfaren og professionel erstatning indtil den nye man er fundet.

Hos Nextt finder vi den rette kandidat (og hurtigt) gennem vores værdigrundlag, som kan koges ned til 4xF. Du kan heraf være sikker på, at vi leverer dig den bedste interim manager, fordi vi følger disse fire principper.

Fart – Overhal konkurrenterne

Det ligger ikke kun i opgavens natur, at vi hos Nextt skal være lynhurtige, udrykningsklar og omstillingsparate. Det er også et grundvilkår i forretning i det hele taget. Ofte er fart altafgørende. At man kan rykke på kort tids varsel. At man ikke har tungt bureaukrati. At processerne er strømlinede. Det har vi fuld forståelse for, især når du/I akut står og mangler en interim manager.

Inden for 24 efter du tager den indledende kontakt til os, har du en professionel partner, som er klar til at tage godt imod dig og din virksomhed. Der bliver aftalt og afholdt et afklarende møde, hvor vi sætter os grundigt ind i hvad netop jeres behov, ønsker og budget indeholder.

Omgående efter mødet, hvor vi har dannet os et fyldestgørende billede af hvem I er og hvilke udfordringer I står med, finder vi den rette interim manager til jer. Ud fra vores omfattende katalog af erfarne medarbejdere vil der altid være én, som passer ideelt til netop jeres virksomhed. Inden for få dage har du altså den helt rigtige interim manager koblet på din forretning, køreklar og fuldt briefet på opgavens udformning.

Fokus – Follow One Commitment Until Successful

Den engelske forkortelse for FOCUS beskriver godt, hvordan vi hos Nextt griber opgaverne an. Først og fremmest handler fokus nemlig om at vide, hvor indsatsen skal lægges. Det betyder omvendt, at man ikke spilder kræfter på det unødvendige.

Hvordan ved vi så, hvor kræfterne skal lægges og hvor de skal spares? Svaret er erfaring. Alle vores interim managers kommer med års erfaring i bagagen. De har gået mange runder i ringen. De kender gamet og de forstår beslutningerne, der skal tages.

Det modsatte af fokus er at skyde med spredehagl. At smide spaghetti op på væggen og se hvad der bliver hængende. Den slags begår vi hos Nextt os ikke med. Vi er knivskarpe på at analysere og gennemskue de retninger, der bevæger nålen. Det er hér, vi træder på speederen.

Frihed – Til at bruge dine kræfter hvor de skal bruges

Hele ideen i at få tilknyttet en midlertidig, professionel interim manager, at frigøre din tid og dine hænder. Når du mangler en leder, betyder det, at du har for lidt tid, for få ressourcer, og du mangler én, der kan træffe beslutningerne, samt lede og fordele. Dét er præcis, hvad en interim manager går ind og gør for dig.

Det skal først og fremmest være så nemt, ubesværet og gnidningsfrit for dig at få en kompetent interim manager på plads i din virksomhed. Det betyder, at vi tager os af al formalia og så meget af den praktiske byrde, vi overhovedet kan. På den måde får du frihed til at holde fokus på din virksomhed.

Det er også enormt afgørende, at du får fuldkommen gennemsigtighed i dit aftalegrundlag hos os. Der skal ikke være tvivl eller ting med småt. Vi ved nemlig, at du ved hvor vigtigt det er at være frit udsyn i beslutningsgrundlaget, før du træffer et valg.

Fleksibilitet – Vi tilpasser og skræddersyer din løsning

Vi tilbyder interim management inden for alle former for virksomheder. Typisk arbejder vi inden for vækst, krisehåndtering og specifikke, midlertidige projekter eller opgaver. Men der er som sådan ingen begrænsning for, hvad vi kan stille op med hjælp til.

Derfor skal vi være mere fleksible end de fleste andre, og det endda i en forretningsverden, der allerede forlanger høje krav til omstillingsparathed. Fordi vi har så bredt et katalog af kompetencer og erfaring, kan vi tilpasse os dine behov og finde den helt rette interim manager til dig.

Vi forstår også, at vores arbejde i sin natur er midlertidig. Det vil sige at lige så hurtigt som vi skal kunne sætte os ind i sagen og træde til, lige så hurtigt er vi også klar til at trække os ud, når opgaven er udført med succes. Netop derfor er fleksibilitet en vigtig hjørnesten hos os.

Skriv et svar