Økonomi

Har du værdi liggende i skufferne?

Mange af os har sølv i hjemmet, måske endda uden at vide det. Det kan være det klassiske sølvtøj, bestående af skeer, knive, gafler. Det kan også være kander, serveringsfade eller lagkageknive. Måske har du arvet noget fra en bedsteforælder, eller også har du bare fået det i gave.

Sølv kan også forekomme i smykkeform. Det være sig for eksempel halskæder, fingerringe, armbånd, øreringe eller manchetter. Faktisk er der også en hel del armbåndsure, som indeholder sølv.

Hertil kommer også rigtig mange forskellige pyntegenstande, såsom lamper, statuetter, lysestager, brevvægte og deslige. For mange af os ender det gerne sådan, at disse ting ikke er i brug, men blot står i glasskabet, i vindueskarmen eller måske ligefrem ligger i en skuffe. Der er også en hel del af os, som har fået sølvtøj eller -smykker, der aldrig er kommet ud af æsken. Simpelthen fordi vi føler, det er for kostbart til at tage i brug.

Hvis du har sølvtøj, som du er i tvivl om indeholder ægte sølv, kan du lave den gamle test med at spise et blødkogt æg. Hvis skeen bliver lettere mørk, der hvor den rører ved ægget, er den god nok – så holder du ægte et stykke ægte sølvtøj i hånden. Der er nemlig noget i ægget, som får sølv til at mørknes. Og bare rolig, det mørke område kan nemt pudses klart igen.

Selv dit sølv nu til historisk høje dagspriser

Står du med sølv i den ene eller anden afskygning, som du ikke bruger, eller som du blot ønsker at komme af med, så er Sero stedet for dig. Vi køber alt slags sølv, både almindelig, sterling, tretårnet og totårnet sølv. Vi har en hurtig og pålidelig syretest, som vi kan lave på dit sølv. Denne viser præcis, hvad vi står med.

Hos Sero får du altid de højeste dagspriser på dit sølv, og set i et historisk perspektiv er netop nu et rigtig fornuftigt tidspunkt at gøre en god handel på. Priserne er nemlig steget eksplosivt hen over mange år, men ser nu ud til at stabiliseres og måske endda dale lidt igen. Så slå til mens sølvet er varmt! Kom ned til vores butik i København eller ring og aftal en sikker forsendelse af dit sølv, så tager vi en uforpligtende snak og giver dig et godt tilbud.

Uanset karaten eller finheden af dit sølv, kan du altid sælge det her hos Sero. Når du kommer ind med dit sølv, laver vi en test og vejer sølvet helt ned til det præcise gram. Derefter giver vi dig et tilbud, som du kan overveje. Du er altså med i hele processen og får fuld gennemsigtighed og dermed forsikring for, at tingene foregår absolut efter bogen.

Det er vores vigtigste målsætning at du som kunde hos Sero Guld ikke blot skal gøre en rigtig god og fornuftig handel til markedets bedste priser, men også at du skal gå herfra den bedst mulige oplevelse. Vi brænder for guld og sølv, men vi lever først og fremmest for glade kunder. Hvilket også tydeligt afspejles i de mange rare mennesker, vi har handlet med igennem tiden, som har været så hjælpsomme at dele deres mening på Trustpilot.

Skriv et svar