Nyheder

Mangler man Bluetooth headset? 

Mangler man Bluetooth headset? 

Hos Blackpods dk finder du et enormt udvalg af Bluetooth pods, blackpods dk er eksperter inden for Bluetooth pods, og ved hermed hvad som er vigtigt, når man skal have nye Apple AirPods. Noget af det vigtigste man skal tage højde for er lyttetiden, altså hvor meget tid man kan bruge på sin favoritpodscast eller dit favorit sang. Er man ude at gå en kort tur og vil lytte til podcast på hele tiden er det fedt, at den kan anvendes i så lang tid, som en regner med at være ude i naturen for at gå.  

Powerbank etui 

De fleste moderne Bluetooth pods kommer i et etui, som er en mini kasse, som du kan sætte sit Bluetooth headset i. Her hjælper etuiet dig med at holde styr på dine Blackpods i og derved garanterer, at du ikke mister den ene af sine pods. Etuiene i dag ligeledes bruges som powerbank, så mens du ikke anvender til lydbog, så oplader de ens Apple AirPods og du vil kunne opleve en bedre over all høretid, det er hvad vi vil kalde for klogt. 

Til hverdagsbrug 

Blackpods er en kæmpe del af hverdagen, da man ofte bruger disse i sin dagligdag. Her tager du Bluetooth høretelefoner frem når du skal vente på nogen eller er i tog trafik. Derfor er det afgørende at du har ladet trådløst headset op, så man ej behøver se ud i luften og ikke kan høre lydbog.  

Er man den friske type? 

Er man nede for at træne og ofte oplever at der er et kabel i vejen, som forstyrre dig i for at du kan udføre din træning korrekt, så er Apple AirPods den rigtige løsning til en, da de ikke har ledning og herved sikrer dig at der ej er noget, som forstyrrer en, så du kan fokusere på det, der er vigtigt.  
Det er ej udelukkende i sportens verden, at Apple AirPods kan være uundværlige, da de nemt kan bruges i hjemmet, når du vasker tøj fordi man kan anvende sin tid effektivt eller bare få det gunstigste ud af en bitter pligt, som en skal klare derhjemme og som en bare helst vil være fri for.  

Kan bruges på arbejdet 

Bluetooth høretelefoner kan benyttes, hvis du er på arbejdet og vil føre opkald, da adskillige Apple AirPods nu er med mikrofon, så man er foruden for at skulle have telefonen oppe ved hovedet. Så kan man nemt benytte begge hænder samtidig og kan hurtige håndtere en opgaver  

Vær foruden besvær 

Bluetooth headset er uden ledning og herved slipper du det besværlige ledningspinat, som du uden tvivl kan få med headsets, der har ledninger, der hurtigt kan blive viklet sammen og dermed tager en tid at vikle ud for blot at skulle lytte til lydbog. Med Bluetooth pods undgår du hele det besvær, som kan komme ved headsets der kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i headsettet ødelægges og dermed gøre dit headset uanvendelige. Det kan du let være foruden med Bluetooth høretelefoner 

Hos BlackPods dk finder man sit næste Blackpods.  

Skriv et svar