Nyheder

Forårets og sommerens begivenheder

Lige nu er vi nok rigtig mange, der ser frem til en sommer, med en del mere aktivitet end vi har nu. Corona må siges at have lammet hele oplevelsesindustrien. Her kommer et lille uddrag af ting, vi kan glæde os til henover foråret og sommeren, hvis altså Corona tillader det.

Koncerter og festivaler

Noget rigtig mange savner i denne tid, er at kunne gå til koncerter. Hele vinteren har vi været underlagt Corona og nedlukninger i samfundet, der har gjort, at vi ikke har kunnet komme ud og opleve musikken og kunsten, som vi har kunnet tidligere. Vi håber alle, at det bliver bedre til foråret og sommeren. Det kunne virkelig være fedt, hvis det blev muligt at tage til sin yndlings musik festival eller slotskoncert. Læs mere om koncerter og festivaler hos jvb.dk. Lad os håbe, at vi kan se frem til en sommer i musikkens tegn. Musik giver glæde og velvære, og derfor er vi nok mange, der længes efter at kunne komme til koncerter og festivaler.

Familiefester og konfirmationer

Sidste år fik Corona sat en stopper for familiefester og ikke mindst bryllupper og konfirmationer. Der er sikkert mange håbefulde familier, der håber at de kan holde den planlagte konfirmation eller bryllup her i foråret eller til sommer. Der er mange ting, der skal planlægges når man skal holde konfirmation. Læs her mere om konfirmationer hos konfirmationsnyt.dk. Så kan du planlægge den kommende store familiebegivenhed i ro og mag, og i god tid. Sådan en stor begivenhed kræver nemlig meget planlægning. Nogle gange kan ideerne svigte, og derfor er det så godt med et sted at hente inspiration. Der er både eksempler på menuer, ideer til sange og taler og ikke mindst inspiration til konfirmation, hvad tøj og styling angår.

Skriv et svar