Nyheder

Jeg er så glad for min nye lædertaske

Jeg havde fødselsdag i sidste weekend, og da jeg er et menneske, der går en del op i det, for ikke at sige rigtig meget! Så skulle det selvfølgelig fejres hele weekenden, for intet mindre kan gøre det. Jeg havde fødselsdag lørdag, så jeg startede med at invitere mine veninder til middag fredag aften. Her havde jeg planlagt en lækker tre retters menu, hvor vi startede med en lækker suppe, efterfulgt af et lækkert stykke oksemørbrad med garniture og til slut en Gateau Marcel. Middagen gik super fint, og de nød det mindst lige så meget som jeg. Derefter tog vi videre på cocktailbar og gjorde klar til at klokken skulle slå 00.00, og min fødselsdag rigtig kunne begynde! Herefter fulgte en fest fyldt med dans og grin. 

Dagen efter var jeg en smule ramt, men det var jo min fødselsdag, så min skønne kæreste vækkede mig til formiddag med lækker brunch på sengen. Alt var helt perfekt. Her startede dagen også med en lille gave, som var et tørklæde jeg havde ønsket mig. 

Til middag var min familie inviteret til tapas og vin, man skal jeg rejse sig ved det træ, man er faldet. Hertil fulgte flere gaver, og her fik jeg den fineste gave fra min kæreste, som overraskede mig meget. Jeg har længe kigget på lædertasker, men har ikke rigtig kunne beslutte mig, men det skulle vise sig, at han havde taget beslutningen for mig. For mens jeg har tænkt og tænkt, har han udvalgt den taske, som han synes ville passe bedst til mig, og købt den til mig i fødselsdagsgave – og jeg må sige, at han har ramt helt plet. Jeg blev så glad og overrasket, og har allerede taget den i brug og jeg elsker den! 

Men tilbage til fødselsdagen, efter tapas og vin stod den på drinks og god stemning. Vi nød hele aftenen og hyggede os i fulde drag. Det betød så også, at vi begge var ret ramt søndag. Men vi fortsatte fødselsdag fejringen. Min kæreste havde linet op på sofaen med dyner, stearinlys, snacks, take away og film. Det var simpelthen så hyggeligt, og så brugte vi ellers dagen på afslapning og hygge. En helt perfekt fødselsdagsweekend. 

Skriv et svar