Nyheder

Kære julemand, giv mig juleånden!

Julen er en magisk tid på året! Byen bliver pyntet med lys og guirlander, sneen falder ned fra himlen, man begynder at tage sit yndlingsjuletøj på, synger julesange og ser julefilm. Og hvis du føler dig gavmild – er det tid til at gå ud og købe gaver til alle vores kære. Men vigtigst af alt – vi skal komme i julestemning! Lad os tale om, hvordan vi kan gøre det i denne artikel!

Liste over juletraditioner:

Juletræ – Vi kan alle huske den første gang, vi pyntede vores egen lille, grønne ven. Det er en del af din barndom, og du kan ikke vente med at gøre det med dine børn også! Pynte træet med julekugler, stjerne og kræmmerhuse, imens du er iklædt en lækker juletrøje.

Julebag – Der hører naturligvis julekager og småkager med til den søde juletid. Der skal bages pebernødder, vaniljekranse og klejner, hvis i kan lide det. Duften af julebag er virkelig noget, der sætter gang i julestemningen!

Julefilm – Der er helt sikkert nogle faste julefilm, som du skal se hvert år. Enten film, du streamer, men måske ser du dem i fjernsynet, såsom Alene hjemme-filmene, som bliver sendt hvert år.

Julemusik – Radio Soft kan med garanti lave julestemning med al den søde julemusik. Udenlandsk musik, såsom Wham’s Last Christmas, er altid et hit. Men også danske sange, som Nu er det jul igen, og Der er et yndigt land, som også kan være på listen over de sange, som skal synges, når i danser rundt om juletræet.

Julekalender – Dette gælder både, de fysiske julekalendre, som vi skal åbne, hvor vi kan vinde pengepræmier, eller ungerne får et lille stykke chokolade hver dag. Men det gælder også de julekalendere, som bliver sendt som film i fjernsynet. Der er fjernsyn for både de mindste, de lidt større børn, men også voksne nyder den søde juletid med julestemning i fjernsynet og gode sange.

Juledekorationer – Før december måned starter, er det vigtigt, at vi får lavet juledekorationer, som er klar til at blive tændt d. 1 december, hvortil det skal tændes lidt for hver dag. På den måde tæller vi ned til d. 24 december, juleaftensdag.

Der skal naturligvis også laves juledekorationer som adventskrans. Der er 4 søndage i december måned, og for hvert advent, tænder vi et lys. Der er ikke noget mere hyggeligt, end levende lys i den kolde og mærke vintermåned.

Skriv et svar