Erhverv

Firmafesten fra sin bedste side

Firmafester har gennem tiden udviklet sig. Der er flere penge til rådighed og derfor er mulighederne også blevet langt større. Men hvad skal man tage stilling til. Hvad fungerer og hvad fungerer ikke. I denne artikel kommer vi ind på nogle forskellige ting vi synes kan indgå til jeres firmafest.

Temafesten

Hvornår har en temafest været kedelig – det sjældent. For der er altid nogen der virkelig giver den gas med udklædningen. Man kan stort set gøre lige hvad det passer sig inden for de relevante rammer. Hold disney-fest, oktoberfest, hip-hopfest eller diskofest. Slå jer løs på. Rammerne er løse, det samme vil stemningen være. Dine kolleger vil komme ud af deres skal og i ville kunne se sider fra hinanden man ikke har oplevet før. Det er omfattende, men slutresultatet kan være fantastisk.

Foodtruck

Hvad gør man ved maden, det tit omdrejningspunktet for en fest og firmafesten er selvfølgelig ingen undskyldning. Om det er en stor eller fest, så kan udlejning madvogn være vejen frem. Der er mad fra alle verdenshjørner og i nutiden er kvaliteten helt sikkert ikke noget de går ned på. Om det er thailandsk mad eller mexicansk af tacos med alle slags dyppelse. Dine kolleger vil helt sikkert kunne få noget for deres smag.

Workshop

Firmafest er ikke altid dans og høj musik. Sæt jer ned og lær hinanden at kende på en anden måde. Workshops kommer i alle afskygninger og kan tilbyde en lang række ting, den almindelige firmafest ikke kan. Teambuilding er efterhånden blevet meget populært og det klart. Dine kollegaer viser nye færdigheder og andre sider af sig selv. Det må næsten være essensen af at lære hinanden at kende. En god sludder og have det sjovt. Lær at lave ballondyr eller find danseskoene frem til de gængse moves indenfor hiphop. Firmafesten er rig på muligheder.

Skriv et svar