Erhverv

I Laden Blokhus og på ladenblokhus.dk finder du masser af tøj, møbler, brugskunst og interiør

Laden Blokhus er altid et besøg værd.

På Ilsigvej 7 i Hune ved Blokhus driver Britt Ziwes den kendte tøjbutik, Laden Blokhus. På samme adresse finder man også Ziwes Eye-Catching Branding som leverer opsigtsvækkende reklameblikfang, som popup telte med logo, oppustelige telte med logo og søjler med logo, maskotter og bamser, strandstole med logo, instruktørstole med logo, makeup stole med logo og alt til messer, showrooms og events.

Beliggenheden er tæt på Skulpturparken Blokhus, Kulturhuset Blokhus, Fårup Sommerland og nabo til Novasol, Sol og Strand, Museum for Papirkunst, Spar og Aldi i Hune.

I Laden finder man også et stort udvalg af møbler, brugskunst og lækkert interiør.

Her forhandles flere populære brands som Italy Style By Laden, Red Button, Saint Tropez, Culture, Freequent, Re:designed, FitFlop og Bæltekompagniet. Du finder det i butikken og på webshop https://www.ladenblokhus.dk/

Culture tøj, FitFlop sandaler og sko samt Freequent bukser med de kendte styles som Shantal, Aida, Solvej, Jenny og ikke mindst Nanni blazer er meget populære blandt Ladens kunder. Ikke mindst på grund af den gode pasform og et fornuftigt prisleje. De lækre tasker i skind fra Re-designed er populære accesories. Specielt deres bumbag og rejsetaske er en bestseller. 

Sko og Fit Flop sandaler er også populære. Deres sko og sandaler er kendt for en helsende og muskelopbyggende effekt når man går i dem.

Laden har eksisteret siden 1990 på den nuværende lokation i Hune, og inden da på Høkervej i Blokhus, hvor Oak Bar i dag holder til.

Laden kører med udsalg omkring jul med 20 til 50% på tøj i butikken, og der afholdes også et sommerudsalg samt Hune Open By Night mandag i uge 29.

Så næste gang du er i Blokhus eller Hune, så vil det glæde Britt og Jesper Ziwes at se dig i butikken på Ilsigvej 7. Har du ikke mulighed for at slå vejen forbi, så er du også mere end velkommen på webshoppen.

 

 

Skriv et svar