Hus & have

Hvorfor købe et kradsetræ?

En kat har et naturligt behov for at kradse, hvis ikke dette skal være i dine dyre møbler og polstringer, så er det en rigtig god idé at investere i et kradsetræ. Din kat kan hvæsse kløerne på kradsetræet og skærpe dem. Katten får styrket sin muskler og blodcirkulation når den leger på kradsetræet. 

Kradsetræet er et ideelt tilflugtssted og giver din firbenede ven en fantastisk udsigtsplatform i luftige højder. Har du en kat, og du er på udkig efter et katte kradsetræ, så er du kommet til det rette sted. Vores udvalg af katte kradsetræer er specielt udvalgt til at passe til katte. Katte kradsetræer er designet med katte i tankerne. De har en blød overflade, der er behagelig for din kattes kløer, og de har huller i træet, så din kat kan kradse lidt, uden at det går i stykker. Med et kradsetræ ikke kun har du et katte kradsetræ, du har også et kattelegetøj. 

Et katte kradsetræ er et katte legetøj, som din kat kan kradse på og samtidig bruge som udsigtsplatform. Vores udvalg af katte kradsetræer er blevet specialdesignet til katte. Katte kradsetræer har huller i træet, hvor katten kan kradse lidt, hvis den skulle få lyst til det. Katte kradsetræer er designet så de ikke går i stykker, hvis din kat kradser lidt af dem.

Det er vigtigt, at du vælger et kradsetræ , som matcher din kats størrelse. Vælg et træ, der er større end din kat. Hvis du ikke er sikker på, om du skal vælge et lille eller et stort kradsetræ , så tag et kig på din kats størrelse og højde og køb det rette kradsetræ.

Kradsetræet er et produkt, som bruges selvstændigt af din kat. Det er også en god idé at anskaffe andre produkter, som kan bruges sammen med kradsetræet, dette kunne være sammen med kattebur og kattebolde.Hos naturogfritid.dk finder du altid et stort udvalg af forskellige produkter til dyr og outdoor. Vi har helt sikkert et kradsetræ, som du kan bruge til netop din kat.

Skriv et svar