Erhverv

Massagemulighed Odense

I 2016 gik jeg igang med at realisere en gammel drøm om at blive behandler. Valget blev en uddannelse som fysiurgisk massør og efter et år var jeg klar til at behandle. Jeg startede herefter med at køre ud til folk og massere i deres eget hjem, det blev en stor succes.

 

Efter et par år følte jeg at der skulle ske noget mere og jeg fik lavet en samarbejdsaftale med en klinik i Odense, hvor jeg var ca 1 1/2 år sideløbende med at være udkørende.

Nu har jeg taget springet og lavet egen klinik på Stenhuggervej 5 i Odense her  i 2020.

www.massage-peter.dk

Jeg er uddannet på Idrætklinikkens kursuscenter i Odense, og har efterfølgende har taget flere kurser i massageteknikker m.m

Hos bla. Tengbjerg Massageskole, AM Massageakademi

Massørskolen Fyn, City Fys m.fl.

 

I det daglige samarbejder jeg med RAB godkendt massør og Totum kropsterapeut Margit Andersen, vi har hver vores kompetencer og suplerer hinanden godt praktisk og fagligt.

 

Vi tilbyder en lang række behandlingsformer af massage og kropsterapeutisk behandling.

Stresscoaching

Selvsabotage Coaching

 

Vi behandler bla.

Spændinger i nakke/skulder.

Ondt i ryggen.

Musearm

Stress

Mentale tilstande.

 

Mission:

Det bedste er, at sende folk ud af døren med færre smerter og fornyet energi.

 

Udtalelser fra klienter:

 

A Google User 2021-04-18

Absolut en af de bedste oplevelser jeg har haft med massage. Der blev virkelig gået i dybden, og taget godt fat. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

 

A Google User 2020-11-26

Har nu fået kontinuerlig massage hos Peter i en måneds tid og mærker allerede en markant forbedring. Peter er enormt grundig og tager sig god tid til en. Man føler aldrig det er forhastet. Han er venlig, rolig og rigtig dygtig til hans arbejde. Kan varmt anbefale folk at prøve massage hos Peter, i vil ikke fortryde det!

ukendt.svg

A Google User 2020-11-10

Fantastisk massage – helt igennem professionelt og 100% effektivt. Efter kun 2 behandlinger, har min krop det mærkbart meget bedre. Jeg kan varmt anbefale Peter👍

ukendt.svg

A Google User 2020-09-08

Jeg har været til Japanske Lifting i går ved Peter det var en fantastisk oplevelse.

Først bliver ansigt renset og så går Peter i gang med blide tryk i hele ansigtet og slutter af med saltvand og kolde glaskuler, på den varme hud . Ren afslapning. Skal klart have flere behandling og kan varmt anbefales.

I dag er min hud dejlige blød og med meger liv og farve .😊😊😊

ukendt.svg

Skriv et svar