Nyheder

Historien om den elskede Crew Neck

Fra 1913 og frem til i dag har besætningens halsudskæring altid været et relevant symbol.

Designet og skabelsen af ​​vores ikoniske Crew Neck har været elsket af mange mennesker, men påskønnelsen af ​​denne stil kan spores tilbage til 1913, da denne klassiske runde halsudskæring faktisk gav nogle skjulte (og moderigtige) funktioner. Læs videre for at lære mere om det klassiske snit, som vi kalder “crew neck”.

 

Besætningsnakke er blevet brugt som T-shirts siden 1913, og denne T-shirt blev udstedt til søfolk fra den amerikanske flåde. Den originale funktion af dette design er at dække brysthåret og give varme!

 

Den trøje med rund hals, som vi kender i dag, blev født i 1920, da en fodboldspiller ved navn Benjamin Russell Jr besluttede at finde en erstatning for de kløende trøjer, som han og hans holdkammerater ville svede under spillet. Produkt. Besætningshalsetrøjen blev født og lanceret af Russell Sr, der gjorde hans søns design til en realitet. Disse T-shirts er ikke kun køligere, men den rummelige stil giver også nok plads til amerikanske fodboldspillere til at tilføje fodboldpolstring. Vigtigst er det, at designet sætter holdbarhed i første omgang, og bogstaveligt talt vil denne stil få et hit. Besætningshalsskjorter var så populære, at fans begyndte at bære dem som fritidstøj. I 1950’erne var de grundlæggende blevet et must-have for enhver atletes garderobe såvel som et must-have for enhver fan.

Skriv et svar