Erhverv

3 forsikringer man skal have, når man ejer en virksomhed

Ejer du en virksomhed og er blevet i tvivl om den er forsikret ordentligt? Der findes mange forskellige virksomheder, som udøver meget forskelligt arbejde, derfor er det ikke altid at virksomheder har de samme forsikringer. Men her er en liste over de forsikringer, som man aldrig kan gå galt i byen med.

Hacker- og netbankforsikring

Cyberkriminalitet og IT-svindel kan have store konsekvenser for ethvert firma, derfor er det altid vigtigt at have det forsikret. Forstil dig at du er blevet hacket, og en stor formue er blevet fjernet fra din konto, hvis politiet ikke finder svindleren, så er der ikke meget at gøre, medmindre du er forsikret. Du kan snakke med din erhvervs forsikring om, hvordan din forsikringsplan skal se ud, og man vil ofte få mere ud af det, hvis man samler sine forsikringer på et sted.

Man skal altid have en arbejdsskadeforsikring

Hvad end man er i tøjbranchen eller på en byggeplads, så vil der altid forekomme arbejdsskader, som kan koste dyrt, hvis man ikke er forsikret. Heldigvis så er en arbejdsskadeforsikring lovpligtig, så før du starter en virksomhed, så skal den forsikres med en arbejdsskadeforsikring. Hvis man er en butik, som er åbent for det lokale, så er det også en god ide at få en person ulykkesforsikring. Så vil din butik undgå at skulle betale mange penge.

Er dit arbejdsudstyr forsikret?

Hvis du arbejder med computere, som de fleste virksomheder gør, så er det vigtigt at få dem forsikret. Computere kan koste dyrt, og hvis de går i stykker så vil det kunne koste julefrokosten at skulle få nogle nye. Selv hvis du tror, at dine medarbejdere aldrig ville kunne ødelægge noget værdifuldt arbejdsudstyr, så skal man huske på at alle kan begå en fejl, selv hvis de er månedens medarbejder.

Det er nemt at få en forsikring, da forsikringsselvskaber ofte gerne vil hjælpe dig, med hvilke forsikringer du har brug for. En byggevirksomhed vil oftest skulle forsikres med en køretøjsforsikring, mens et tøjfirma vil i højere nødvendighed have brug for en ansvarsforsikring. Undersøg dine muligheder før du starter en virksomhed.

Skriv et svar