Økonomi

3 tips til at spare penge på elektronik

Elsker du at købe elektronik, men er du ikke interesseret i at betale alt for meget for dine ting, er der her et par gode tips til at spare gode penge, næste gang du skal have et nyt fjernsyn, en ny mobil eller en ny computer.

 

Har du brug for en ny smartphone eller en bærbar til skolen, og har du ikke nok penge på kontoen til at købe det, kan du også altid låne penge til elektronik her.

Sammenlign altid priser

Det første tip til at spare penge på elektronik er, at du bør sammenligne priser, når du går i gang med at kigge på de produkter, du gerne vil have. For der kan nemlig være stor forskel på prisen, alt afhængig hvilken butik du vælger at kigge i. En iPhone koster ikke nødvendigvis det samme i Elgiganten, som den koster i Power eller i Bilka. Selvom du nok ikke kan spare tusindvis af kroner på de populære varer, er der stadig gode chancer for at spare et par hundrede kroner hver gang ved at sammenligne priser, og det kan jo hurtigt løbe op. Find nemt pengene til din nye mobil eller computer med et lån her.

Vent til udsalg eller Black Friday

Et andet godt tip kan være at vente med at købe produkterne, til at de kommer på udsalg eller særlige tilbud. Skal du eks. købe elektronik i efteråret, kan det være en rigtig god idé at vente på, at det bliver Black Friday. Denne dag er efterhånden godt kendt for rigtig mange gode tilbud, så du kan altså spare mange tusinde kroner på at vente med at købe dine elektroniske varer til den helt rette dag. Og Black Friday eller januarudsalget efter julen kan være velegnede tidspunkter til indkøb.

Køb brugt elektronik

Her til sidst kan det også være smart at begynde at købe brugt elektronik. Det har i hvert fald potentiale til at spare dig for mange penge. Når du eks. mangler en ny mobil, kan du hurtigt finde den samme model til 30-50% mindre ved at købe brugt. Og køber du den brugt fra en forretning, der gør sig i brugt elektronik, får du endda også tit garanti på den, så du kan få den repareret gratis i de første to år, hvis der skulle opstå problemer med din nye mobil. Så det er værd at overveje.

Skriv et svar