Erhverv

Har du også svært ved a få en Erhvervskonto i danske banker ?

En erhvervskonto er en særlig form for konto i et pengeinstitut. Erhvervskontoen er tilknyttet selskabets CVR-nummer og holder dermed ejerens privatkonto adskilt fra selskabets.

Det er desværre ikke unormalt at blive afvist af banken for at få en erhvervskonto. Som erhvervsdrivende har det aldrig været sværere at oprette en erhvervskonto. Bankerne har efterhånden fået mange lovmæssige krav og sikkerhedsforanstaltninger for at kunne være bank for Erhvervslivet og derfor vælger mange banker at sige nej til nye eller små virksomheder som har brug for en bank.

Vi har mange års erfaring med netop denne situation og Vi har samtidig bred regnskabserfaring, som går helt tilbage til 1987 med speciale i regnskabsvæsen, revision og skatteret. Det er et krav i Danmark at man har en bankkonto til sin virksomhed. Så hvis du er en lille virksomhed hvor du enten kun er dig selv eller få ansatte, så skal du sørge for at du ikke kører virkomshedens økonomi over din egen privatkonto. Skal man feks. have offentlige ydelser eller tilskud, skal man passe på dette. Det kan også være en udfordring hvis man som ejer af virksomheden er registreret i RKI for så vil bankerne typsik sige nej tak. Med Frederiksstadens Revision er du ude over disse problemer – og vi kan hjælpe dig med at oprette en Erhvervskonto som fungerer som Nemkonto – og dette vil tage maks 14 dage 

Hos Frederiksstadens Revision hjælper vi dig med at udarbejde forretningsplanen og budgettet til den bank som vi matcher bedst til din virksomhed. Dermed behøver vi ikke ansøge mange steder, men kun hos 1 bank. Vi gennemgår grundigt din personlige økonomi forud for at fremsende det samlede materiale til banken, og så giver vi dig en uvildig vurdering af hvad der eventuelt kan ligge af udfordringer.

Vi ser frem til at høre fra dig – vi sidder klar ved telefonen 70 222 420 eller info@frederiksstadensrevision   eller gå på vores hjemmeside www.frederiksstadensrevision.dk 

 

Skriv et svar