Erhverv

Gratis webshop

eHandlen eksploderer i disse tider.

Drevet af pandemien og kundernes lyst til at vide mere om butikkens produkter er flere og flere, selv små virksomheder gået på nettet med en webshop. Mange oplever en kraftig stigning i omsætning, og at deres loyale, og nye kunder værdsætter nem bestilling og afregning. Dette vil fortsætte efter pandemien. så måske er det nu du skal sætte støm til dine produkter ? 

 

Hos WEBSHOP.NU tror vi på synergien imellem en fysisk butik og en virtuel butik, en let tilgængelig webplatform der er nem at komme i gang med, og let at vedligeholde, Uden man af den grund skal gå på kompromis med funktionalitet, integrationer, sikkerhed og undervisning. 

 

Hos WEBSHOP.NU arbejder vi løbende på at udvikle loyalitetsskabende løsninger for den danske detailbranche, og yde den bedste rådgivning i forbindelse med valg af løsninger, det handler jo i sidste ende ikke om at vi får solgt en løsning men om DIN bundlinje og placering i markedet.

 

Vores forretning er bygget på åbenhed, tillid og ærlighed, hos os får du hvad du betaler for, og til tider lidt mere. Vi samler på glade kunder.

 

Webshop.nu drives af konsulenter fra it branchen. konsulenter der har mere end 35 års erfaring fra branchen. Vi har Teknikere, webdesignere, og projektledere, så du er i gode hænder når du skal have udviklet din shop.

 

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER 

 

Den tekniske løsning ligger på et af danmarks største hostingcentre, løsningen har en fast udvikler stab, er GDPR compliant, ISO certificeret og ehandels mærket. Løsningen understøttes af en række forhandlere, så du er ikke tvunget til et livslangt samarbejde med os, du kan frit vælge at blive overført til en anden leverandør, dermed er du sikret med hensyn til skalering og fremtiden.

 

Skal vi ikke bare komme igang ? 

 

WEBSHOP.NU

Skriv et svar