Hus & have

Fest når det er bedst: Hvad skal vi huske?

Om det er konfirmationen, brylluppet eller en simpel fødselsdag. Så er der altid en række spørgsmål man skal tage stilling til. Denne artikel bringer flere punkter til overfladen, og kigger på hvad en god fest kan indeholde. Både fra underholdningen til det våde. Læs med her.

Mad er for mange et samlepunkt

Et godt tip til arrangøren. Lav mad der passer til årstiden. På den måde skaber man den mest naturlige stemning. Og desuden – så er det langt nemmere at finde en god menu, som alle vil have et godt forhold til. Dine råvare vil være friske. De vil være spæde og de vil være flotte. Grøntsager når de er bedst. Har du budgettet til det, så kan man altid leje en kok, eller få mad ude fra. Det tager stresset af dine skuldre, så du kan fokusere på alle de andre ting til festen. Ofte er maden nemlig en kæmpe stressfaktor.

De sjove indslag

Der er mange gode måder, at få latteren frem blandt sine gæster. En god, men meget klassisk idé er selvfølgelig de sjove festsange. De kan være personlige, hvilket mange af gæsterne helt sikkert vil finde morsomme. En anden idé er at få kridtet danseskoene. Høj musik og måske et liveband. Gæsterne flyver hen over dansegulvet. Kl. er 24 og du som primus motor har formet at stable et fantastisk arrangement på benene.

Drikkevare

Det ikke alle som indtager alkoholisk drikke. Men vi kan vist godt blive enige om, at rigtige mange kommer til en fest med forventningen om der er lidt til at smøre ganen. Er du selv ret skarp på at mixe cocktails, så find de klassiske drinks frem. Gin & tonic, negroni, magarita og en masse andre. Vil du gerne imponere gæster, så lej en bartender. De har jo helt styr på det, og kan sikkert et par tricks. Kaste med flaskerne bag ryggen og få gang i stemningen. De er gode til at snakke med andre og de er gode til at lave cocktails.

Skriv et svar