Rejser

Glamping i Sønderjylland

Sønderjylland har rigtig meget at byde på. Og når du tager på ferie i her, skal du selvfølgelig have et sted at sove. Glamping i Danmark er blevet meget populært i de senere år, så herunder har vi samlet en lille guide med tre gode glamping steder i Sønderjylland til dig.

Krusmølle Glamping i Aabenraa

Krusmølle Glamping er på kort tid blevet en af de mest populære glamping steder i hele Danmark. Her kan du sove i renoverede glamping vogne med fokus på æstetik og design. Senest har stedet også tilføjet en lille husbåd til samlingen.

Krusmølle Glamping er en populær destination for par eller venner.

Tiny Seaside på Sydals

Tiny Seaside er ny på markedet. Her ligger en 25 tiny houses helt ned til vandet – og det er faktisk det første Tiny-House Camp Resort i hele Danmark. Husene er på små 20 kvadratmeter, men de er fuldt udstyret med alt, hvad du får brug for.

Tiny Seaside er idéelt for familier, som ønsker lidt mere luksus end normalt.

Marsk Camp i Skærbæk

Marsk Camp er kendt for to ting: Marsk Tårnet og sine glamping telte. I Marsk Tårnet kan du se ud over Nationalpark Vadehavet. I glamping teltene kan du få en familievenlig ferie. Stedet har også en lækker restaurant, ligesom du kan booke diverse ture og oplevelser herfra.

Marsk Camp er den ultimative familieoplevelse. Her har teltene plads til seks personer.

4 gode oplevelser i Sønderjylland

Den sønderjyske natur er noget helt specielt, og du kan få et væld af oplevelser, hvis du undersøger mulighederne, inden du tager afsted. Her har vi samlet fire gode oplevelser til din glamping ferie i regionen.

  1. Sort Sol ved Nationalpark Vadehavet, som tilmed er UNESCO Verdensarv.
  2. Sønderjysk Kaffebord ved Hohenwarte i Højer.
  3. Historiecenteret Dybbøl Banke.
  4. Vandretur på Marskstien, som er 54 kilometer lang.

Skriv et svar